Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pomierzwiony pies

qps666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już 4 dni minęły.

To natłuszczanie można przyspieszyć?

Gdzieś tam przeczytałem, że przez czesanie skóra zaczyna wydalać jakiś olej, to o to chodzi?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Widocznie użyłeś niewłaściwego szamponu dla psa, niektóre psy mają włosy a nie sierść. Co masz a psa ?

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jeśli pierwszy raz użyłeś tego szamponu widać nie jest dobrany właściwie do sierści, czasem w zoologicznym albo u weterynarza pomogą dobrać ci odpowiedni szampon dla twojego psa.

Sam tak miałem z kotem, niby szampon uniwersalny dla zwierząt domowych zalecany dla kotów ale kot po wymyciu wyglądał tak paskudnie że szkoda gadać, rozczesać sie go nie dało. Skończyło się na zmianie szamponu i kota piorę w szamponie dla psów Sabunol ;) , tak samo jak większość moich znajomych uzywając go nie ma problemu potem z rozczesaniem zwierzaka

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Kiedyś był już w tym kompany, ale był o wiele mniejszy i miał inną sierść. Miał max 2-3 miesiące.

To jest szampon dla szczeniaków, a mój pies teraz ma 6 miesięcy.

Czyli co teraz mam z nim zrobić, wykąpać jeszcze raz, ale w innym szamponie?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Musisz czekać dalej, nie komp go bo znowu to natłuszczenie wymyjesz i będziesz musiał czekać od początku...

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...