Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKARGA] Usunięty temat

backe57

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chociaż jestem cholernie wkurzony to powiem spokojnie co się stało ...

Napisałem tuta w dziale NFS World, był wykonany perfekcyjnie. Czytelny, wideo, dokładne opisy, i dopisałem mały regulamin aby był podpięty

Rozmawiałem z moderatorem NFS World i powiedzial właśnie że żeby mógł go podpiać musi byc mały regulamin, więc go zrobiłem

Cgodzi o to:

http://www.mpcforum.pl/topic/523502-tut-zarabianie-boostw-poprzez-wypenianie-ankietsponsorpay/

Chcę wiedzieć dlaczego został usunięty i kto go usunął ;/

I chcę by został przywrócony, bo nie po to spędziłem nad nim półtorej godziny by wylądował w koszu -.-

Chyba o to chodzi żeby pomagać ;/ A jak ktoś usuwa moją ciężką pracę, to czuje się jak bym dostał dosłownie kopa w dupsko.

Proszę o pełne wypowiedzi

Dziękuję

Opublikowano

Przejrzałem cały poradnik, a potem regulamin lokalny i wszystko jest ok. Żaden podpunkt nie został złamany.

Nie rozumiem więc dlaczego temat wylądował w koszu tym bardziej bez podania jakiejkolwiek przyczyny.

Jedynym powodem wyrzucenia go może być poniższy temat Twojego autorstwa będący dość podobny do tego w koszu.

http://www.mpcforum.pl/topic/523417-info-szybsza-zmiana-ip-w-celu-zarabiania-boost-ow-na-zagranicznych-ofertach-d/

Ale ten powód też jest mocno naciągany bo tematów spełniających regulamin nie wyrzuca się do kosza tylko jeśli już zamyka.

Pozatym gdyby powołać się na ten powód to i tak zamknięty powinien zostać ten w/w temat, a nie ten o którego, się rozchodzi.

W 100% nieprawidłowa decyzja i powinna zostać jak najszybciej cofnięta.

Już wysyłam raport z prośbą o przywrócenie więc wkrótce powinien wrócić na swoje miejsce.

@EDIT:

Temat już na swoim miejscu :)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Bardzo dziękuję za szybką reakcję :)

A mogę wiedzieć jeszcze kto to zrobił?

Czy nie mogę lub nie ma takiej możliwości?

Opublikowano

@up

Masz taką możliwość, najlepiej będzie gdy napiszesz do jakiegoś global administratora, lub samego administratora.

Oczywiście lepiej by było gdyby osoba usuwająca twój temat się przyznała sama, więc musi być to ktoś z administracji

działu bądź też jaki global moderator mógł zamknąć

Temat powrócił z tego co widzę.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Tak powrócił, ale ciekawość pozostaje i licze na łaske że może się dowiem :D

Dlatego często odświeżam :D

Opublikowano

Napisz do Moderatorów działu NFS , na pewno nie jest ich więcej niż 4 więc nie będzie trudno. Jak żaden się nie przyzna to napisz do jednego Globala aby Ci pomógł ;)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...