Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] kradzież konta origin

lukasz386

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem w niedawnym czasie zostało mi skradzione konto e-mail z kontem steam i origin konto (setam już odzyskałem) ja jestem niedzielnym graczem i za bardzo się na tym nie znam grę kupiłem w sklepie za 99zł mam pudełko z kluczem proszę O POMOC

Opublikowano

no dokłanie, piszesz do supportu, najlepiej wcześniej przygotuj zdjęcie klucza, pudełka i najlepiej jeszcze rachunek ( nigdy nie wiadomo co będą chcieli od Ciebie... )

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ok napisałem do nich 1stycznia i do teraz nie mam odpowiedzi może byście mi podali link do tej strony gdzie mam do nich napisać. Bo nie mam zamiaru oddawać moich ciężko zarobionych pieniędzy z góry dziękuje

Opublikowano

jeśli znasz angielski to polecam zrobić nowe konto na szybko.

wbić pod ten link.

https://help.ea.com/connect-with-us?product=battlefield-3

wybrać platformę PC i live chat do 10 minut poczekasz na kogoś kto będzie online i wtedy piszesz mu że zajumali Ci maila itp. podajesz linki do fotek i styka

nie wiem czemu w każdej grze support jest tak ciulowy że max... kase dostają a opierdzielają się jakby musieli to robić za darmo...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

w jakim sensie masz grę ? odzyskałeś konto czy jak ? opisz, a postaram się pomóc.

@btw. jak też z czasów kiedy ruski był w szkole, co prawda tylko 2 lata miałem po przeprowadzce, ale zawsze coś ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

pisałem do supportu i gadałem na live chat z jakimś ravi po prostu gościu to jakiś zamuł użerałem się z nim od 20:00 do 0:00

Dzisiaj także spróbuje także jak piszecie na live chat to od raviego uciekać

Hoirak93.png
Opublikowano

Ravi jest właśnie wporzo :D 2 razy mi pomógł w przeciągu 10 minut... po prostu nie potrafisz się dogadać z drugim człowiekiem

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja mam gorszy problem, nie mam jak odzyskac konta, skradzione wczoraj o 23.cos, Pisalem do live chatu ale kaza podac date urodzenia ktora chyba zle wpisalem lub mylnie.

Co mam robic? Podawalem im kod gry ale kazdy chce date;/

Proszę pomozcie!

Opublikowano

Waka Waka!!!

Kocham was, i pannę/panią Gabrielle, odzyskałem konto na email jaki chciałem, dałą mi jeszcze kod bonusowy na 15% zniżki!

Kobieta Cud!

Walczyłem o to przez ponad 30 rozmów, napotykałem idiotów nie z tej ziemi którzy nie wiedzieli jak można założyć konto na emailu który został zmieniony, a także na idiotów typu: tego kodu nie ma na twoim koncie lub nie masz gier na koncie. Byli też tacy co po wysłaniu im tekstu jak na a4 nie przycztali go i odrazu prosili o date co wyjasniałem ze jej nie pamietam.

Ale walczcie o swoje konta! I szukajcie jej, odrazu zrozumiała mnie, i nawet o date nie pytała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...