Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki styl lubicie ?

xTwister

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki styl gry lubicie ?

• RPG
      8
    • FB - Free Build
      8
    • SV - Survival
      15
    • RP - Role Play
      10
  2. 2. Czego wam brakuje w serwerach ?

• Komend
      6
    • Pluginów które urozmaic? gr?
      9
    • PVP - pojedynki
      8
    • Walki o przetrwanie
      7
    • Walk gildi
      12
    • Ogarnietej administracji
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Od pewnego czasu borykam się z pewnym problemem, a mianowicie bardzo mała ilość graczy na serwerze..Więc pisze ten temat, aby się Was, społeczność minecraft'a zapytać, jaki styl gry lubicie ? FB, RPG, RP czy może jakiś inny ? Dodatkowe pytanie: co wam brakuje na większości serwerów ? Komend, pluginów do zabawy etc. ?

Proszę o konstruktywne odpowiedzi.

Opublikowano

Free-Build, ponieważ minecraft jest od budowania, a nie do walki z innymi graczami, kradzieży innym ekwipunku oraz tworzenia domów z dirtu lub szałasów z drabinkami.

Opublikowano

Mi za to podobaja sie serwery survival + rpg oczywiscie ekonomia do tego i dla mnie to jest idealny serw:)

Poprostu przetrwanie, kolonie to jest cos dla mnie:) budowanie oslon przed napadami itd

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Zrób ankietę !

Teraz bardzo popularne są Hardcore tak więc jak teraz taki serwer wybijesz to chłopie ! :P

Ale za długo ten ban jest ... Powinien być na 1h :/

Opublikowano

Serwer Freebuild ci polecam oraz survival oczywiście, są to dwa najbardziej znane graczom minecrafta "style gry".

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Mi najbardziej podobają się serwery RPG - wojny frakcji/gildi, plugin na klasy, farmy, zamki itp. Ogólnie serwer powinien mieć taką atmosfere średniowiecza ; )

Ale nie wiem co inni o tym sądzą.

Opublikowano

Najlepsze są wg. mnie freebuild, bo co za radocha latać za innymi graczami z mieczami?. Minecraft jest grą od budowania a nie

do wzbudzania agresji.

73748484094691766846.png

Bywalec
Opublikowano

Powiem tak, kazdy serwer jest dobry, gdy umiesz go dobrze rozbudowac. Patrz sygnatura, tam masz dwa tuty, co do serwa. Ewentualnie pisz pw, znam sie na ekonomii i budowie serwerow mc :).

5jJNSGS.png

Opublikowano

Dodaj ankietę przyda sie to też innym osobom ,które robią serwery :)

Będziemy ci podpowiadac co dodawać do ankiety :)

osobiście lubie serwery Survival + freebuild (2 mapy na jednym serwerze dobre rozwiązanie wiem to z praktyki) ^^

I jeżeli chcesz mieć też dużo osób zareklamuj się w kilku miejscach na internecie na różnych forach mozesz też nagrać film z serwera.. robić konkursy na najlepszy film z serwera itp. gracz zawoła kolegę , graczowi dajesz drobny upominek :) jest dużo rozwiązań sam kiedyś z kolega prowadziłem serwer mieliśmy po 60-90 graczy różnie to było.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

@up

Dodaj że brakuje ogarniętej administracji.

Zazwyczaj to jest powodem padania serwerów po 10 godzinach i

częstych bugów.

Jeżeli już ktoś się zabiera za serwer to powinien brać to na poważnie

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

@up

Co racja to racja ;)

Często jak patrze na różne serwery, to multum osób prosi np. o działkę, a administracja ma na to wylane, lub używają cenzora ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...