Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bład przy właczaniu Battlefield 3

Dopke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć kupiłem dzisiaj gre z empika Battlefield 3 zaistalowalem program Origin pobrałem gra zaistalowalo wtedy wchodze na battlelog i wchodze na swoje konto i tam klikam ze chce grac w kampanie i wysakuje mi bład Problem z zaistalacjom gry. Zaistaluj gre ponownie. Robiłem to 3 razy i nic sie nie stało i ten sam blad .

MAM TAKI SPRZET

2GHz Dual Core 2 GB ramu directa 10 Windowsa Viste Radeon HD 4830. Prosze o Pomoc

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT 1.6.2 Gildie + Frakcje (cuboidy)

Niedługo bd autorskie pluginy ;D

Opublikowano

Tak więc zacznijmy od tego, że aby pograć w BF3 potrzebujesz minimum procesor 2,7GHZ ( Możesz podkręcić...) ( Przy 2GHz będzie Ci się ścinała gra i nie będziesz widział przeciwników którzy są nieco dalej....wiem, bo sam miałem 1,8GHz, teraz mam 3GHz i nie ma nawet ścięcia) Hmm...kliknij ppm na grę i kliknij "Napraw to". Jeżeli to nie pomoże, to nie instaluj gry z płyty tylko ściągnij ( od 23 ściąga się z prędkością 2mb przy necie 2 mb, więc 2h i jest)

Opublikowano

Też tak miałem. Lecz tak jak UP mówi masz trochę za słabego procka.

Mi pomogła aktualizacja gry, okazało się ,że miałem niezainstalowane jakieś składniki potrzebne do grania...

Opublikowano

Mogę ujac ze pobierałem z strony Battelfield 3

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT 1.6.2 Gildie + Frakcje (cuboidy)

Niedługo bd autorskie pluginy ;D

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...