Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problemy] z serwerem-pluginy..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mój problem polega na tym, że:

- nie mogę skonfigurować permissions, po prostu kiedy ustawiam już te grupy i daję siebie do grupy admin to i tak wyskakuje: you don't have permission to do that. możecie mi jakoś wytłumaczyć to krok po kroku ? będę bardzo wdzięczny

-druga sprawa jest taka, że nie działa mi plugin world warp. kiedy chce się teleportować do skylands to wskakuję do enderu a samego skylands już stworzyć nie mogę bo oczywiście permissions się kłaniają

-trzecia sprawa jest taka, że nie wiem zupełnie jak robić portale; takie jak na profesjonalnych serwerach typu minemetropoly.pl lub aliquam.pl. próbowałem już z jakimś pluginem multiverse ale kiedy wpisuję komendę na stworzenie nowego świata /mv create skylands to wyskakuje mi, że taka komenda nie istnieje i proszę wpisać help. po prostu nie działa jak należy

-i ostatni, czwarty: czy jest jakaś komenda/plugin na edytowanie świata ? mam plugin worldedit i budując plażę chciałem zaoszczędzić sobie czas i jakąś komendą wyłożyć teren piaskiem, niestety nie potrafię.

to tyle, bardzo Was drodzy Minecraftowcy proszę o pomoc :) sorry, że tego tyle ale nie chcę zakładać tematu jeden po drugim skoro mogę to zrobić w jednym. z góry dzięki ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...