Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Windows 7 - tryb uśpienia

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

od niedawna jestem posiadaczem 'siódemki'. Gdy zostawię komputer na jakiś czas włączony, automatycznie przechodzi w tryb uśpienia. Czy można temu jakoś zapobiec? Chcę aby wchodził w tryb uśpienia, tak jak na XP. Czyli po mojej jasnej komendzie. Ma to jakiś wpływ na pobierane pliki? Napotkałem się na błędzie przy 'patchowaniu' DC Universe, po tym jak wszedł w tryb uśpienia.

Jeśli będę pobierał plik, ważący sporo, a komputer wszedł w owy tryb to pobieranie się zatrzyma?

Jestem zielony w sprawach siódemki.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

zatrzyma się i prawdopodobnie po próbie przywrócenia pobierania się zwali, ale napiszę, że pobieranie zostało ukończone to jeśli pobierasz pliki przez przeglądarkę

Programem (torenty,chomiki itp) plik przestanie pobierać ale będzie mozliwość pobrania całości bez żadnych przeszkód :)

notoacta250.png

Opublikowano

Dzięki za szybką reakcję, a nie wiesz może jak "wyłączyć" ten automatyczny tryb uśpienia?

@edit

Dzięki za fatygę, znalazłem rozwiązanie.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Wystarczyło wyłączyć uśpienie w zarządzaniu energią

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...