Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Pliki Quentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! mam problem z plikami Quentinios... zrobilem sobie na nich server hamachi... all dobrze..pobralem 2010er game v4 250 lvl i dalem mu chmody 777 potem zmienilem pong na prawidłowy, porty w portmapie odpalone ale jak się loguje to pisze zostaniesz polaczony, potem jestes polaczony, potem pisze logowanie... i nic się nie dzieje.. ciagle logowanie pisze..

co jest? mam launcher 2010 v2...

za pomoc dużo lajków !

pozdrawiam.

PS.serverinfo w root zmienilem też porty i port 11002(chyba to jest logowania) to zmienilem na ten co quentisio(czy jakoś tak)podał.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@Up

własnie zmieniłem.. a powiesz mi dokładnie w jakiej to linijce jest?

bo zmieniałem port ch1 i ch2.. a logowania chyba nie ;( powiesz mi np. dasz mi tu tą linijke i powiesz co zmienic?

Opublikowano

mam tak patrz na ss:

http://imageshack.us/photo/my-images/822/beztytuupco.png/

ip i nazwa serv. zostaly zamazane..

miałem tak zrobione ale pisze logowanie...

dobrze mam zmienione?

Opublikowano

@refresh

(nie dawajcie 5 % pls.. od 18 sie mecze i kminie ale nie daje rady już .. help !)

Opublikowano

Próbowałeś może na innych launcherach? Pamiętam że kiedyś miałem podobny problem z tym że stawało mi na logowaniu i bodajże innym launcherem to jakoś zarzegnałem.

Opublikowano

@up

nie próbowałem, ale jak pisze mi logowanie... to odpalam strone i status pisze tak:

LOGOWANIE: OFFLINE

TWORZENIE POSTACI: ONLINE

ŚWIAT GRY: ONLINE

BAZA DANYCH: ONLINE

nie wiem co jest.. tylko logowanie offline jest..

help ! za pomoc lajki. vashezz masz lajka za pomoc, iż nie próbowałem ale wątpie że pomoże.

Opublikowano

@refresh

(nie dawajcie 5 % pls... zalezy mi na tym.. od wczoraj to próbuję rozkminic ale nie wychodzi mi)

Opublikowano

Spróbuj skorzystać z tego tematu, może coś pomoże. Wystarczy troszkę przerobić żeby działało na SF 2010:

http://www.mpcforum.pl/topic/244371-tutorialpadajace-logowanie/

Opublikowano

@up

nie spróbuję tego.. wątpie że to podziała.

Opublikowano

@refresh

Opublikowano

@up

tak.. mam pliki sf 2010...

ps.pomóz :O

Opublikowano

Słuchajcie !!! mam taki problem... mam pliki MC,NCC.PL 2010(tzw. kaszanki xD) i zrobilem je dobrze.. do ftp all wgrałem itd.. ale loguje się na server to pisze tak:

-Zostaniesz Połączony z serverem

-Jesteś Połąćzony z Serverem

-Logowanie...

i pisze ciągle logowanie.. czekałem ponad 10 minut bo myślałem że mnie zaloguje ale dalej pisało logowanie..

na stronie looknełem status i pisało:

LOGOWANIE: OFF

Świat gry: ON

Tworzenie Postaci: ON

Baza danych: ON ...

kurdę nie wiem co jest.. próbuję to zrobić od 9 stycznia ale dalej nie umiem :( dam tyle lajków ile dam rade .. proszę pomocy !

PS.mam server hamachi.. w portmapie zmieniłem port np. z 10000 na 18001 ale nie wiem czy nie powinienem dodać nowego..

jeżeli ktoś ma server hamachi na tych plikach i wszystko działa to proszę o wrzucenie np. na speedyshare swojego PORTMAPA a będę wdzięczny :)))))

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...