Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mam problem

OldGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm mam taki problem ze jezeli np chce kupic serwer cs i 1slot=1zl to przyklad i zamawiam 10 slotow to co miesiac place 10 zł ?? i jeżeli np 2 miechy płaciłem i 3 juz dajmy nie mam kasy to ponoszę jakąś karę?

Opublikowano

Hmm mam taki problem ze jezeli np chce kupic serwer cs i 1slot=1zl to przyklad i zamawiam 10 slotow to co miesiac place 10 zł ?? i jeżeli np 2 miechy płaciłem i 3 juz dajmy nie mam kasy to ponoszę jakąś karę?

Slot nie zawsze kosztuje złotówkę, czasami nawet pięć - więc to już zależy od Ciebie, jaką firmę wybierzesz, jeśli płacisz przez dwa miesiące i trzeci nie to po prostu twój serwer zostaje usunięty, nie poniesiesz żadnej kary pieniężnej bądź materialnej

Opublikowano

Tak jak up czyli po prostu przestaje działać.Ale jak zrobisz dobry serwer to bedziesz mial kase bo moj kolega np. na cod modzie zarobil okolo 100zl i zalozyl sobie jeszcze ffa i minecrafta serwa. I nadal ma kase na serwery :)

lamziook.png
Opublikowano

To jest tak masz 1 slot 1 zł jak bierzesz np 20 slotów płacisz 20 zł co miesiąc

a jeżeli chodzi o kare to nic nie płacisz po prostu serwer jest nie aktywny jak nie zapłacisz

Regmannn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...