Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początkujący - jaką postacią grać?

SamFlynN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pierwszy raz gram w tą grę, chciałbym się dowiedzieć jaka postać jest najlepsza dla początkujących graczy, myślałem o Master Yi, ale za szybko nim dedam, Nuctune też jest dobry, ale nie ogarniam co trzeba kupować, żeby nim kosić, Master Yi ma jeden skill atakujący...

Jeśli ktoś mógłby mi coś uświadomić to poproszę ;)

Opublikowano

Hmm, Master Yi, Tryndamere, Garen, Ashe, Sivir, Teemo. Moim zdaniem postacie nie wymagające jakiegoś pro skilla :)

Nunu też jest fajny :]

Opublikowano

Annie. Tania i bardzo łatwa do ogarnięcia postać. Do tego posiada spory nuke.

Ewentualnie Twitch za bodajże 3k IP. Poniżej 20 lvlu ludzie nie wiedzą co to pink wardy i oracle więc robisz miazgę.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

NIE SLUCHAJ TYCH AMATOROW !

Znac wgl sie nie znaja a komentuja. Kup sobie sorake 450 kosztuje obczaj o co chodzi w grze oblookaj jak sie gra jakie taktyki co i jak a soraka przydasz sie przynajmniej teamowi leczac dajac mane i nie feedujac. W ten sposob bedziesz wygrywal gry a nie przegrywal. Mozesz tez wziac Ashe latwa do ogarniecia ale polecam ci Sorake zeby obczaic gre itp itd a padajac nikomu / teamowi nie pomozesz tylko nafeedujesz enemy. Wiec jak juz pisałem Polecam!

@Edit grajac najgorszymi gownami jakie moga byc typu szczur czy trynda napewno nauczysz sie gry klikajac PPM @up all to ...

add.png

Opublikowano

Najlepszy dla początkujących jest master yi . Dobry dmg a jak napisał na górze że masz grać soraką niech sie rypnie w czoło bo soraka to najwiekszy papier + to że jesteś nowy nie ogarniesz jej kiedy leczyć itp

Opublikowano

Znac wgl sie nie znaja a komentuja. Kup sobie sorake 450 kosztuje obczaj o co chodzi w grze oblookaj jak sie gra jakie taktyki co i jak a soraka przydasz sie przynajmniej teamowi leczac dajac mane i nie feedujac. W ten sposob bedziesz wygrywal gry a nie przegrywal. Mozesz tez wziac Ashe latwa do ogarniecia ale polecam ci Sorake zeby obczaic gre itp itd a padajac nikomu / teamowi nie pomozesz tylko nafeedujesz enemy. Wiec jak juz pisałem Polecam!

Na low lvlu będzie trafiać do teamu 3-4 tardów, to dużo narobi ta soraką...

Bierz coś taniego i dobrego, ashe/annie.

Opublikowano

@Edit grajac najgorszymi gownami jakie moga byc typu szczur czy trynda napewno nauczysz sie gry klikajac PPM @up all to ...

Wiesz co można tu napisać? Wyśmiewam Ciebie. Moją pierwszą postacią była Ashe która farmiłem Akali ;) Ogólnie to: Ashe/Master/Trynd/Poppy/Tristana(Chyba nadal można dostać za like na fejsie).

he?

Opublikowano

Ja zaczynalem veigarem. Zobaczylem na yt jak nim grac tylko kupowalem 3x kapelusz co bylo glupota xD ale 600 ap bylo ^^

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Wg. mnie im tańsza postać tym łatwiejsza do ogarnięcia więc na razie graj tymi za 450IP, później dopiero sięgaj na wyższe półki.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...