Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Navi

TenJedynyxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko jak zrobić eq z navi co potrzebne chodzi mi o prywatne serwery bo np na xenoxmt2 koleś miał zatruty +0 -2sr 24UM i wybrane bony jakie chcesz i ci takie coś dawał albo na innych serwerach ktoś wbił sobie 50Ludzi w kolcach i takie tam eq i chce wiedzieć jak takie coś zrobić ;x Daje like aż wyczerpie limit ^^:D

Opublikowano

No ale co trzeba znać co trzeba mieć żeby włamać zabezpieczenia i zrobić sobie takie eq ;x... bo na Xenoxmt2 to pisze na PW do kolesia że daje xx czegoś i już mam taką broń Lecz ja sam chce spróbować ;x

Opublikowano

nom to fakt

kolega mi sie chwalił zebym wbijał na xenox bo ma passy do mysql ..

zaraz coś pomące ;D

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

Opublikowano

Pomoze ktos ;( prosze ... Bo z tym xenoxmt2 to ja dalem przyklad

hakerstwo nie legalne lecz forum jest do tego zeby pytac tworzyc hacki i je doskonalac

Opublikowano

Idz spać, bo nawet jak sie włamiesz nie bedziesz wiedział jak sobie zrobic taka bron. -.- A po za tym to jest nie legalne i moze ktos cie do sądu pozwać o włamanie ..

19.png

Opublikowano

Moja sprawa co mi mogą zrobić tak ; > ja chce tylko dowiedzieć jak to zrobić ... a że ty jesteś taki mądry to powiedz mi jak to zrobić ; >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...