Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gry podobne do Combat Arms

areksss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym sie dowiedzieć czy są gry podobne do combat arms. Nie gram w combata poniewaz moj komputer jest za słaby (mało fps).War rock odpada Jak temat w złym dziale to przenieść.

Chyba ze znacie sposoby na zwiekszenie fps.

Opublikowano

wyczysć kompa ccleanerem, odpal gameboster, pozamykaj wszystkie inne zbędne programy może pójdzie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jak chcesz zwiększyć FPS, to najlepiej użyj GameBoostera i przeczyść kompa CCleanerem.

Jak szukasz podobnej gry to może Crossfire, ale Combat i tak najlepszy :).

Opublikowano

wiecie nie za dobry ten komp

Athlon 3200+ 2,2 ghz

Nvidia 5500 256 MB

1gb ram

Jakoś nie jestem przekonany do crossfire moze jakieś inne propozycje

Opublikowano

Jak na moim sprzecie to gra bedzie sie cieła chyba ze sie myle, cs'a już mam znudził mi sie

Sprubuje jeszcze tym gamebosterem i ccleanerem zrobic

Opublikowano

<p><p>przeczyść kompa , format itd.

co do gry podobnej do Combata to sprawdź A.V.A dużo lepsze od Ca i jeszcze "Project Blackout" "Operation 7" ,wymiata

marihuana_synatura.png

By Mee ;**

Opublikowano

jeżeli nie idzie Ci combat arms to nie licz że pograsz w jakąś lepszą grę od CA...;)

więc nie doradzajcie mu takich gier jak A.V.A bo to będzie totalny pokaz slajdów u niego...

może podaj specyfikację swojego komputera ?

ehh.:)

Opublikowano

jeżeli nie idzie Ci combat arms to nie licz że pograsz w jakąś lepszą grę od CA... ;)

więc nie doradzajcie mu takich gier jak A.V.A bo to będzie totalny pokaz slajdów u niego...

może podaj specyfikację swojego komputera ?

Skończ z tymi specyfikacjami bo jesteś już męczący..

@Topic

Ja polecam Operiation 7, Crossfire, Alliance of Valiant Arms no i War Rocka którego już podałeś :D

Opublikowano

pisałem w postach na górze moją specyfikacje 9xUP

Athlon 3200+ 2,2 ghz

Nvidia 5500 256 MB

1gb ram

Opublikowano

pisałem w postach na górze moją specyfikacje 9xUP

Athlon 3200+ 2,2 ghz

Nvidia 5500 256 MB

1gb ram

procesor i karta graf. do wymiany bez tego zapomnij o płynnym graniu nie mówiąc już o grach takich jak ava np...ustaw sobie detale na low...a jak nie to własne ustawienia i tam powyłączaj zbędne rzeczy...pobaw się tym i CA może dźwignie...może..

ehh.:)

Opublikowano

Hmm...FEAR Combat ??

Dobra internetówka :)

Stara ale jara ..pujdzie Ci.

Z tego co widzę wymień ramy na 2GB albo 2,5 :)

I bd ok..

Z czasem karte na 512 GeForca xD

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Pytanie jak ma wymianiac czesci skoro plyta bedzie za stara zeby je obslugiwac tutaj bys musial wymienic procka karte i ramy zwiekszyc zeby to zrobic musisz miec lepsza plyte glowna bo tez napewno jest stara czyli innymi slowy nowego kompa potrzebujesz. Do zadowolenia ja mam

Intel e5200 2x 2.5

4GB ram

Geforce 9500GT 1GB

moj komp ma 4 lata niecale i jakeis 2 lata temu CA chodzilo na full detalach bez lagow uzycie procka max 20%

teraz po tym co pododawali uzycie ciagle 100% i moj fps tez juz nie cieszy musisz liczyc zeby ponad 2 kola wydac na dobry sprzet.

-Ushio.png
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...