Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamykajacy sie client

speader22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z gra metin2. Gdy loguje sie w miejscu gdzie jest duzo ludzi to wywala mnie z gry i mam znaki zapytania ( dodam ze w takich miejscach zupelny brak lagów oraz wlaczonych programów) Wywala mnie czasem jak stoje w pustym m1 ;<. Prosilbym o pomoc, bo to staje sie juz bardzo irytujace. Beda plusy

Musisz wszedzie podawac te same rozwiazania?

Jeszcze moze zebym zainstalowac sp3 i net framework 4.0 ;] Wszystko robilem ale i tak gówno dalo. Reinstal , formata nie zrobie , sp 2 , bo 2 na viste nie ma, komp wyszyszczony nawet ccleanerem. .....

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Czysty patchowany metin. Usunalem errorlogi i teraz mnie wywala bez znakow zapytania. Expie czy duzo ludzi w m1 to mnie wywala co jakis czas

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Odswiezam

Czy na prawde nikt nie ma pomyslu, nie zna rozwiazania?

Zabrac Wam standardowe odpowiedzi ,,format, sp3, reinstal, net framework 4 i czyszczenie kompa " to nikt sie nie odzywa.. Ehh widac ze tylko spamic potrafia userzy aniżeli pomoc.. Przykre, ale moze jeszcze zobaczy sie .

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

...Zabrac Wam standardowe odpowiedzi ,,format, sp3, reinstal, net framework 4 i czyszczenie kompa " to nikt sie nie odzywa...

Nikt się nie odzywa ponieważ najczęstszą winą problemów z grą jest właśnie brak SP3, NET Framework itp.

Zrób nowy profil na komputerze a następnie na nim zainstalować grę Metin2.

Opublikowano

Nie pomogło. Ta sama sytuacja. Problem na pewno nie lezy w sprzecie , bo na slabszym laptopie mnie nie wywala choc mam lagi spore

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Spróbuj zaktualizować stery od grafy, poszperać w ustawieniach ekrany i gry. Wywala Cię na window mode czy na full screen?

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

Zadne z tych nie pomoglo, wszystko najbardziej aktualne. Gram na windows mode bo cos zwalilo mi sie w grach i mam wszedzie ogromne czarne paski po bokach lewa i prawa strona.

REF

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Wydaje mi się że to jest wina komputera :( (Jak masz za słaby to komp może nie ogaraniać)

Mógł byś opisać jakie masz parametry kompa itp ?

A i jaką masz jeszcze prędkość neta ;x

NIE MA

Opublikowano

Nie podałem ? o.O

Prosze :

ydef.jpg

Spalilem ostatnio karte graficzna wiec jak cos jest do wymiany ona jak tylko zarobie.

Predkosc neta na kompie to 2.5 mb/s , stala siec

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

też tak miałem ... te znaki zapytania to error log ,jak miałem słabego kompa to przy grze czasami też komp mi się restartował proponuje formata bo mi pomógł :)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zadne z tych nie pomoglo, wszystko najbardziej aktualne. Gram na windows mode bo cos zwalilo mi sie w grach i mam wszedzie ogromne czarne paski po bokach lewa i prawa strona.

REF

Jak masz te czarne paski wejdź w zaawansowane ustawienia karty graficznej, powinieneś mieć opcję jak klikniesz prawym na pulpit. Tam zmień rozdzielczość na automatyczną. Poza tym możesz pogrzebać tam w ustawieniach ,bo jest ich dość sporo ,a w razie czego zawsze możesz przywrócić domyślne.

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Jak masz te czarne paski wejdź w zaawansowane ustawienia karty graficznej, powinieneś mieć opcję jak klikniesz prawym na pulpit. Tam zmień rozdzielczość na automatyczną. Poza tym możesz pogrzebać tam w ustawieniach ,bo jest ich dość sporo ,a w razie czego zawsze możesz przywrócić domyślne.

Mam to zaznaczone ale i tak mam te paski

też tak miałem ... te znaki zapytania to error log ,jak miałem słabego kompa to przy grze czasami też komp mi się restartował proponuje formata bo mi pomógł :)

Formata nie moge zrobic. Za duzo mam cennych rzeczy na kompie :)

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Mam to zaznaczone ale i tak mam te paski

Formata nie moge zrobic. Za duzo mam cennych rzeczy na kompie :)

Jak masz jakieś cenne rzeczy na kompie to je upnij na jakimś hoście , a potem ściągniesz na kompie jeszcze raz :D Wiem że to troche dziwny pomysł ,ale nic innego Ci nie pozostaje.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jestem po formacie i gówno mi on dał, tylko mi sie pojebaly sterowniki i mam szukania na caly dzien + download plików... Zalama + stracilem pro save w minecrafcie

Inne pomysly jakies ktos ma ?

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Może Firewall ci gre blokuje? wyłącz zapore i firewalla a następnie odpal Metin2Patcher.exe

jeżeli nie pomoże to radziłbym napisać do supportu. Albo poprostu serwer jest obciążony i nie tylko tobie sie to dzieje :P

Licze na Like'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...