Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Jak zrobić wojnę w Clan Warrock System ?

Torrex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiadam z kolegą klan ,zamierzamy rozegrać jakiś mecz clan vs clan ,ale jak to zrobić ? Szukałem lecz nic niemoge znajść lecz znalazłem jedynie ,że na stronie clan.warrock.ph wybierasz przeciwny clan i ustawiasz terminarz lecz rejerstracja tam nie działa.

Proszę o pomoc z góry dziękuje.

torrex.png
Opublikowano

Jest to system beta więc prawdopodobnie to nie działa. Nic się na to nie poradzi - lepiej po prostu zagrać na normalnym :) Tylko należy się umówić...

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

był już taki podobny temat :

http://www.mpcforum.pl/topic/515540-pomocy-clanwar-system/

Najlepiej to jest się umówić na dany serwer i tam zagrać na room-ie z PW :)

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano
Czyli nie da się rozegrać wojny klanowej ?

Jak na razie jeszcze nie :) Clany są dopiero w wersji Beta, więc nie dziwcie się że dobrze nie działają. Zresztą są ważniejsze rzeczy do zrobienia niż CM :)

//Nie powielaj odpowiedzi kolegi wyżej - ostrzeżenie || Epean

Opublikowano

Ale ja już gram ponad 1 rok w wr i od kiedy pamiętam System Clan jest już w wersji Beta bardzo długo,a rozegranie meczu normalnie clan vs clan nie daje żadnej przyjemności a mecz ustalony w terminarzu i walka o pozycję w rankingu to coś innego i ciekawszego,starając się wygrać za wszelka cene :D

torrex.png
Opublikowano

@Up: Nie ma sensu. Przecież to nie jest tak: chop-siup :) Zresztą na głowie pewnie mają tonę innych, ważniejszych spraw. Np. bugi, nowe mapy itp :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...