Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mp7a1

TadeuszNorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie że dobry wybór! MP7A1 to jedna z najlepszych broni w tej grze. Jest mniej więcej na równi z broniami takimi jak: Famas, TMP9, K1, XM8 a reszta może mieć z nią problemy

Cenowo też w miarę ale kiedys były chyba za 800 G1 na 90 dni (mogę się mylić 60/90) ale teraz poza tą oferta to najtaniej da się kupić MP7A1 Cheetach 3x415 G1 ale to daje nam 1245 co jest troszkę droższą ofertą i do tego na sloty 3,5.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

MP7A1 to obowiązkowa pozycja na każdego szanującego się medyka i obok FAMAS'a chyba najczęściej kupowana broń p2p.

Ale nie ma co się dziwić. Pojemny magazynek, dobra szybkość wypluwania pocisków, dobra celność i dmg czynią z niej prawdziwego killera.

Dokup sobie jeszcze za dinary K1 i będziesz miał doskonale wyposażoną postać.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

MP7A1 to obowiązkowa pozycja na każdego szanującego się medyka i obok FAMAS'a chyba najczęściej kupowana broń p2p.

Ale nie ma co się dziwić. Pojemny magazynek, dobra szybkość wypluwania pocisków, dobra celność i dmg czynią z niej prawdziwego killera.

Dokup sobie jeszcze za dinary K1 i będziesz miał doskonale wyposażoną postać.

Tak miedzy nami mam 3 mp7a1 ;p Gold,cheat,i zwykłe

Sorry za błedy.

Opublikowano

Tak miedzy nami mam 3 mp7a1 ;p Gold,cheat,i zwykłe

Sorry za błedy.

To jak masz 3 MP7A1 to po co ci 3 ? :D

@Top

Dobrze zrobiłeś że kupiłeś tą broń ona jest spoko najlepiej grać nią na cqc bo tam kosi wszystkich :D ale 3 MP7A1 to z twojej strony dobrze 3 Slot MP7A1 zwykły 5 Cheat i 8 Gold dobry zestaw :D

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Dobry wybór. Szczególnie, że jest to broń na 8 slot, czyli nie przeszkadza Ci w noszeniu innych. Sam kiedyś zakupiłem MP7A1 Gold i tej decyzji nie żałowałem, ponieważ grało mi się nią bardzo przyjemnie. Jej wszystkie statystyki są bardzo dobrze zbalansowane. Jedyny minus jest taki, że w przeciwieństwie do innych dość długo się ją wyjmuje, dlatego polecam używanie jej jako "pierwszej broni".

32354141673387527780.png

Opublikowano
Dla bogatych

Eee tam. A reklamy?? :D

Jest to moja ulubiona broń. Miałem ją kiedyś na 90 dni + TMP9 + Medic Box'y i się koksiło ;) Duże DMG, celność, łatwa do opanowania - resztę napisał razor.

PS. Każda broń jest super, jeśli się umie dobrze grać ;)

Opublikowano

ja mam MP7A1 zwykłe czarne za 445 g1 i dobrze mi idzie z tą bronią.ale do gry na zombi bardziej polecam TMP9 za 209 g1 dobre,szybkie,celne.A co do famasa to najlepsza broń dla assaulta p2p i dużo można nią zdziałać

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

MP7A1 - zdecydowanie najlepsza broń dla medica, razem ze scorpami czynią cudy.

lecz ja mam zamiłowanie do k1 - wszystkiego rodzaju ;p

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Siema mam pytanie kupiłem dzis Mp7a1 gold na 90 dni i chce wiedziec jakie jest wasze zdanie na ten temat i czy dobrze zrobiłem .

Za*ebisty wybór. Mp7a1 GOLD na 8 sloth to naprawdę bardzo, ale to bardzo dobra broń. Jak dla mnie lepsza od zwykłej mp7a1. Zresztą na pewno zobaczysz różnicę.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

No ba, ze dobry! Walnij sobie jeszcze na 5th k1, na 3rd mp7 i kosa ;)

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...