Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Problem z kontem na origin

Edage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stowrzylem konto na orgin na email ************ i wszytko ok ale moge logowac sie tylko przez moje id origin a na stronie ea.com/pl musze podac e mail i tam nie moge sie zalogwac i nawet przez origin.exe moge tylko przez id, a jak biore przyponij haslo i email *********** to pisze ze nie ma przypisanego konta do tego emaila, ale na emaila przyszlo mi podziekowania za rejestracje i problemu by nie bylo jak bym nie wpisal na to konto mojego cd-keya i teraz moje pytanie czy da sie usunac z konta cd-keya i na inne konto dac czy cos innego bo nie mama pojecia, a stworzylem konto na ea.com/pl aby do supporta napisac i na tym emaila co przed tem moglem swtorzyc konto

Opublikowano

Stowrzylem konto na orgin na email ************ i wszytko ok ale moge logowac sie tylko przez moje id origin a na stronie ea.com/pl musze podac e mail i tam nie moge sie zalogwac i nawet przez origin.exe moge tylko przez id, a jak biore przyponij haslo i email *********** to pisze ze nie ma przypisanego konta do tego emaila, ale na emaila przyszlo mi podziekowania za rejestracje i problemu by nie bylo jak bym nie wpisal na to konto mojego cd-keya i teraz moje pytanie czy da sie usunac z konta cd-keya i na inne konto dac czy cos innego bo nie mama pojecia, a stworzylem konto na ea.com/pl aby do supporta napisac i na tym emaila co przed tem moglem swtorzyc konto

nie, musisz pisać do supportu i nigdy nie twórz konta na polski email!!! najlepiej na gmail

@DOWN dziwne, na tej samej poczcie rejestrowałem pierwsze konto origin no i prawda, przyszła wiadomość o udanej rejestracji, ale gdy na stronie ea chciałe zmienć hasło to nie dochodziły żadne wiadomości i niby nie było emailu w bazie :(

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

Nie da się usunąć z konta przypisanego do niego key'a. Origin jest tak jak Steam. Na Steam'ie też po aktywacji nie ma odwrotu.

@UP ja jakoś mam pocztę na wp.pl i mi wszystko pięknie zawsze działa. :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...