Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dodaniem kasy do gry online za pomoca CE 5.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałem dodać sobie Kase do gry : Metal Mayhem World Tour ( link w razie czego :

http://www.shockwave.com/gamelanding/metal-mayhem-world-tour.jsp

) za Pomocą Cheat Engine 5.3.

Postepuję poprawnie wiem w jak się posługiwać CE jednak gdy daje Next Scan ( w First Scan znalazło mi dużo wyników) wszystkie wyniki znikają. Oczywiście zmieniam value w grze i w CE oczywiście mnoże X8 Jednak gdy klikam Next Scan wszystkie wyniki znikają i nie ma nic. Czy ktoś wie co się dzieje lub miał z tym doczynienia? Z Góry dziękuję chociaż za przeczytanie problemu ( Będą + dla każdego kto pomoże)

Chyba że do gier ''shockave'' CE 5.3 Nie działa. W takim razie proszę mi napisać.

Podałem wam linka do gry więc jeżeli nie wiecie o co chodzi to proszę abyście wy sprawdzili czy możecie dodać kasę do gry.

Opublikowano

jak to jest mmorpg to nie zmienisz wartości kasy bo jest ona przechowywana na serwie, nie na kliencie który edytujesz. Jak to zwykła single-player to robisz jak w poradnikach CE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...