Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] T-28 i dalej. Opłaca się?

ktosiek7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc bez większego zastanowienia kupiłem T-28 i gra mi się na nim dość cienko. Jak myślicie? Lepiej byłoby się cofnąć do BT-2 i w ten sposób lecieć na IS'y czy zostawić tak jak jest?

Zależy mi na grubym pancerzu bocznym (nawyki nabyte podczas grania w Battlestations) i jakimś celnym dziale.

Opublikowano

Celne działo? Nie ruscy. (bardziej niemcy lub francuzi)

Gruby pancerz boczny? Maus :)

Każdym czołgiem na stocku gra się słabo. T-28 z rurką od KW-1S jest bardzo dobry.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

ta to jest najlepsza droga kw,kw-3 ,is ,is-3 i tak dalej w is-3 działo bl-9 jest już celne a w is-4 bl-9 jak dla mnie jest jak karabin snajperski

Opublikowano

sam t-28 z dzialem 85mm jest czysta maszynka do fragowania :D jezeli nie jedziesz w 1 linii to mozesz wrogow niewasko nim karac, jest w miare celne, robi duzy dmg jak na swoj tier

Opublikowano

Teraz ten fragment doczytałem:

Zależy mi na grubym pancerzu bocznym (nawyki nabyte podczas grania w Battlestations) i jakimś celnym dziale.

Nie licz na doświadczenia, wot rządzi się swoimi prawami. To że jakiś czołg/coś był/o super w innej grze nic nie znaczy.

Opublikowano

Każdy czołg dopiero wymaksowany daje przyjemność, mówię również o załodze 100%. Więc jeśli tego nie macie to nawet nie piszcie żadnych ocen bo są one nie adekwatne do rzeczywistośći.

Ps. T-28 genialny czołg jak na swój tier.

imetin_logo.png

Opublikowano

t-28 heh jak ten czołg jest genialny to ja jestem tęczowy tygrysek >,< Mam go, paper armor, ciągłe chybbienia to turbo dupa. W dodatku wasz zajebisty team zrobił kosmiczny MM, w którym 4 lvle mediumy muszą walczyć z 6/7 . Randomy powinny być 1-2,3-4,5-6,7-8,9-10 , a nie takie miksy co nawet będąc t-28 nie można scoutować ( bo co innego można robić) bo schodzi się na strzała z połowy mapy ... Ogólnie wot jest zrypany, mogli by chociaż wydać wersje "pełną", czyli, że raz kupujemy i mamy wszystko co "premium".

S< BFH KONTO NAJLEPSZE BRONIE

Opublikowano

Nie podoba się nie graj.

T-28 posiada genialne jak na swój tier działa [57mm i 85mm], przyzwoitą mobilność i przyspieszenie [niestety V max ok. 40km/h] i pancerz dostosowany do tieru. Czego chcesz więcej?

Opublikowano

Widzę że większość przeważnie młodszych graczy nie do końca rozumie sens gier MMORPG. Nie możesz mieć wszystkiego od razu,musisz się trochę pomęczyć i wtedy dopiero będziesz miał największą frajdę z gry.

imetin_logo.png

Opublikowano

Zostaw kupisz K odblokujesz i kupisz działo oraz wieżę KW-2 a w lutym jakoś maja rozdzielić KW i dadzą dodatkowy slot ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...