Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs się nie włącza ! Pomocy.

maci93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

moim problemem jest to że wysiada grafika podczas włączania cs. Stało się to po tym jak wczoraj grzebałem nad zmniejszeniem pingu, wkur... mnie to że co ok.5min wywalało... ale trafiłem na http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-skutecznie-pomniejszyc-ping-w-counter-strike-1-6

1 sposób nic. 2 sposób Sukces!, ping z 100-500 spadł na 20-50 . zawsze jest jakieś ale.. u mnie było że zamiast całego ekranu 1024 na 760 miałem 1/4 obrazu.. , tj na środku był taki mały kwadracik.. i wtedy się zaczęło zacząłem grzebać w opcjach , video , rendener(jakoś tak) było : OenGl wybrane, zmieniłem na D3D i dupa ;[ nie wiem co robić reinstalowałem ze 3 razy i nic ;[

Proszę o szybką odpowiedź bo chce sobie pograć :D thx.

veou4z.jpg

Opublikowano

Chyba się nie kumamy ja wogóle nie mogę włączyć cs. czarny ekran i nic, słyszę tylko muzykę gdy klikam klawisz pośrodku lewego ctrl i alt to cs się minimalizuje i jest ok ale gdy znów włączam to nic. czarny obraz i nic nie widzę, nic nie mogę zrobić.

veou4z.jpg

Opublikowano

Po co usuwać i instalować wystarczy dodać do lini startowej "-gl" i włączy Ci csa w trybie opengl.

Nic nie zbieram

Opublikowano

Masz steam czy non steam?

Jeżeli steam wejdz biblioteka --> counter strike --> PPM --> Właściwości --> Parametry startowe i tam wpisz "-gl"

Jeżeli non steam spróbuj może ppm na ikonke --> właściwości --> element docelowy i tam na koncu dopisać -gl

Nic nie zbieram

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...