Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy są jakieś kody

Pasterz94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LUDZIE podepnijcie moją odpowiedź pod ten temat. bo co chwila dostaje takie pytania w grze.

jeśli będą nowe kody to się o nich dowiecie, to raz, kody pojawiają się sporadycznie wywoływane są zazwyczaj przez jakieś okazje np. urodziny NFS World , święta, wyjątkowe UpDate.

Kody wystawia producent Mark De Velis lub sponsorzy albo jeśli jesteście zalogowani gdzie indziej i np. tam robią jakieś zawody grupowe i jeśli się je wygra można zgarnąć w nagrodę paczke "bustów". sam producent gry Mark De Velis urządza konkursy przez oficjalne konta Need for speed world na Face book lub twitter i Mark De Velis na Face Book gdzie można zgarnąć nie tylko busty ale i wyjątkowe naklejki jak to ostatnio było. Ich sponsorzy również urządzają różne eventy jak to bardzo dawno temu było z T-mobile. jeśli coś źle napisałem bądź skłamałem moderatorze popraw odpowiedź lub napisz mi na priv.

jeśli nie przeczytałeś tej odpowiedzi to nie zadawaj pytań "czy są jakieś kody?"

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

@UP "Czy są jakieś kody??" xDD

To chyba do zamknięcia nie? :) A kody to są właśnie na na święta i takie różne wielkie impry.

//nie podajemy reflinków

Opublikowano

Widzę że spam znów się robi,więc zamknę temat i proszę na przyszłość żeby nie powstawało takich więcej.Jeżeli jakiś kod się pojawi to na pewno będzie zamieszczony na forum.Bardzo dobrze powiedział DESPOTA i wielkie dzięki dla niego.

Zamykam.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...