Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dielenie gry na 2

Kathar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, a mianowicie, gdy gram z kuzynem w przetrwanie lub misje specjalne to dzieli nas na dwie osobne gry, tz gdy on u siebie strzela to u mnie tez, ale np nie zgadza się jego pozycja u mnie, lub u niego fala się skończyła a u mnie nie. Albo u siebie jestem na nogach normalnie biegam a u niego krwawię. Od czego to może zależeć i jak z tym sobie poradzić?

Opublikowano

Żadnych hacków/trainerów ani ja, ani on. Neta mam od tp 6mega, a komp:

Typ procesora:

Intel? Core? i7-2600 CPU @ 3.40GHz

Szybkość procesora:

3,41 GHz

Pamięć systemowa:

7,98 GB

Model karty graficznej:

NVIDIA GeForce GTX 550 Ti

Pamięć karty graficznej:

3,97 GB

Sterownik karty graficznej:

nvd3dum.dll

Win 7 home premium 64 bity

Aktualizacja

Dane kuzyna:

Typ procesora: Intel? Core? i7 CPU 870 @ 2.93GHz

Szybkość procesora: 2,99 GHz

Pamięć systemowa: 7,99 GB

Model karty graficznej: ASUS EAH4870 series

Pamięć karty graficznej: 3,99 GB

Net 25Mb/s

Opublikowano

Hm.. Raczej do kompów bym się nie przyczepił, a jeśli gracie - to jeden z was zakłada serva?

Może przerzućcie się na czyjegoś, lub co.. Wiecie, gra we trójkę też nie zaszkodzi (o ile to się tak dało ;o)

Polecam tak jak mówię, zmienić serva.

Opublikowano

Hm.. Raczej do kompów bym się nie przyczepił, a jeśli gracie - to jeden z was zakłada serva?

Może przerzućcie się na czyjegoś, lub co.. Wiecie, gra we trójkę też nie zaszkodzi (o ile to się tak dało ;o)

Polecam tak jak mówię, zmienić serva.

Nic nie wniosłeś do tego tematu ... Jak ty chcesz zmienić serwer w przetrwaniu to ja nie wiem . Nie da się grać we 3 osoby

Srry za offtop ale musiałem to napisać

Opublikowano

Nam każde przetrwanie i każda misja. Ale multi działa bez zarzutu. A i kiedyś działało normalnie, tylko raz nam się zrąbało podejrzę w 15 rudzie przetrwania i od tego czasu mamy tak że razem pogramy max 1 runde, a w misjach wywala tez po chwili.

Opublikowano

Firewall , zamknięte porty = lagi . Jaki ty i twój kuzyn macie nat ? Wyłącz firewall'a , i zbędne programy a w tym koniecznie jeśli masz ''hamachi'' .

Opublikowano

hamachi wyłączamy, firewall - off, avast na czas gry też. Porty na ruterze niby odblokowywałem... Nat mi wyświetla że otwarty, a kuzynowi że średni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...