Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Bronie na perma

niewiadomo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc jestem nowy w Combat Arms i nie wiem skąd wziąc permy i za ile i jakie ... za odpowiedzi leca lajki!!

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Bronie za NX możesz kupić w dowolnym momencie na perma za prawdziwe pieniądze, jak chcesz przelać NXy na swoje konto, to wchodzisz na stronę Combata, logujesz się na swoje konto i klikasz Charge Nexon Cash, potem wybierasz metodę płatności i postępujesz zgodnie z instrukcjami. Jak chcesz kupić jakąś broń na perma za NX, klikasz na nią w shopie i wybierasz opcję Permanent. Permy za GP są rzadko, ale czasami Nexon organizuje eventy w których można je kupić.

@PPLiper

Płatność przez SMS niebezpieczna? Ja wiele razy ładowałem przez SMS i nigdy nie było żadnego problemu.

Opublikowano

Informuję cię, także, że płatność na NX po przez SMS są niebezpieczne i nie opłacalne, najlepszą formą płatności jest PSC..

A jeśli nie lubisz wydawać kasy na NX to czekaj na Eventy, są one często organizowane gdy wychodzi nowa mapka :)

Bronie za GP kosztują od 60 do 80 tyś. GP, czasami glocki kosztują od 30 do 40 tyś GP :)

Jeśli więcej pytań pisz do mnie na GG 4048434 lub na PW

Opublikowano

Bronie na perma:

-Za gp

A więc bronie za gp zdarzają się coraz rzadziej. Wszyscy liczyli że ostatnio w święta będą ale niestety, pewnie dadzą niedługo z wiadomością że przepraszają za hackerstwo i że z tym walczą. Ale jeśli chodzi o bronie na perma za go to są one w eventach :)

-Za nx

Te natomiast są non stop. Żeby je mieć musisz kupić nx z www.combatarms.nexoneu.com czy jakoś tak :D i wtedy tam masz charge nx i dalej powinieneś wiedzieć. Minusami nx jest to że są drogie, możesz sobie wybrać skąd sobie kupisz nx np. możesz telefonicznie: sms, połączenie. Poprzez paysafecart można kupić je w różnych sklepach tutaj masz wyszukiwarkę tych sklepów http://www.paysafecard.com możesz również kupić nx przelewem co cię wyjdzie równie tanio jak paysafecart :) Żeby kupić broń na perma za nx musisz kliknąć na broń potem buy i wybierasz permanent :) Pozdrawiam i życzę udanych zakupów. :)

Jak pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Powiem tak :

Za gp rzadko są ...

Albo musisz mieć z milion 300 gp :)

Tak około aby sobie broń na perm zakupić

Za nx..

hmm..pistoleciki za 10K nx.

AR - 25K

SMG -też tak jakoś 25.

SR - 30K

MG - 20K

I shotguny za 16K jakoś tak :) Tutaj mogę się mylić.

Co do zakupu polecam PSC kupisz za 50 zł 10K :)

Szybko i najbezpieczniej.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Permy kupisz za Nx.

1 ~ perm okolo 100 zl

zalezy czy jest to AR czy np. SMG CZY PISTOLET

Już nie kupisz za 100zł perma AR itp.

Za NX teraz musisz zapłacić około 120zł... Euro skacze do góry -.-

SG kupisz za 100zł bo kosztuję tylko 100zł :P, a SR 140zł

Opublikowano

ok thx macie wszyscy po lajku a jeszcze czy sa jakies bronie za free wiem ze z treningu szotgun i tar camo a cos wiecej ??

@edit mam taka prośbę moglby ktos mnie nauczyc wyzucac osoby w trakcie gry??? byłbym bardzo wdzieczny :)

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

ok thx macie wszyscy po lajku a jeszcze czy sa jakies bronie za free wiem ze z treningu szotgun i tar camo a cos wiecej ??

No i jeszcze jak są różne eventy,np: Za Ustrzelenie bingo itp.

Zależy jaki kaprys ma NEXON.

ps.kolejnym razem proszę o prefix

9368_gold.png

Opublikowano

@edit mam taka prośbę moglby ktos mnie nauczyc wyzucac osoby w trakcie gry??? byłbym bardzo wdzieczny :)

Jak chcesz kogoś kicknąć, klikasz F5, wybierasz gracza, potem powód kicka i zatwierdzasz. Ale pamiętaj, aby móc kicknąć innego gracza, musisz mieć rangę minimum SSG1.

Możesz jeszcze kupić Elite Moderatora w shopie za NX, ale pamiętaj by nie kickać bez powodu innych, bo ktoś nagra i zreportuje, i można dostać bana.

Opublikowano

@up thx ;D mozna zamknac i thx wszystkim macie po lajkach!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...