Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie dotyczące zrobienia dropka. Chodzi mi o dropka 35/36lvl wojownik body. Aura M1+ i Berserk M1+ (Zastanawiam się nad dodaniem jednego pkt w wirek) I oto moje pytania:

1. Opłaca się robić dropka zanim zrobi się główną postać?? Bo zaczynam dopiero tam gre (S1, Monastyr) i chce zarobić w późniejszym czasie na eq dla ninjy.

2. Czy w między czasie zrobić ninje (Tą główną postać) i wbijać skile ?

3. Czemu teraz tak mało osób jeździ na metiny w m2 ? Ja tam teraz dropie sobie k.k a tam same metki i nikogo na nich.

Pytanie nie dotyczące postaci:

Czemu jak zainstalowałem AOL żeby zarobić SM na rękawice złodzieja straciłem połączenie z internetem? Instalowałem to kilka razy i cały czas to samo niżej dam ss:

errrrror.jpg

Opublikowano

1. Nie opłaca się robić dropa zanim się zrobi główną, ponieważ wciągnie Cię gra dropem i nie będzie Ci się chciało zakładać nowej..

2. Tak - załóż główną, pograj nią i potem zrób dropa.

3. Heh - co ja gram to każdy poluje na metki :D

A tego to ja nie wiem, dlaczego tracisz łączność z netem...

Ale licze na Lubie To ;D

Pozdro :D

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

1. Opłaca się robić dropka zanim zrobi się główną postać?? Bo zaczynam dopiero tam gre (S1, Monastyr) i chce zarobić w późniejszym czasie na eq dla ninjy.

2. Czy w między czasie zrobić ninje (Tą główną postać) i wbijać skile ?

3. Czemu teraz tak mało osób jeździ na metiny w m2 ? Ja tam teraz dropie sobie k.k a tam same metki i nikogo na nich.

1. Opłaca się jak najbardziej.

2. Tak

3. Zależy od channela i czasu. Jak nikogo nie ma to rób metki i zarabiaj.

Opublikowano

No właśnie ja siedzę w m2 po 6h to tam spotkam 2osoby na metkach.

@2UP No właśnie tak nie jest że nie będzie mi się chciało grać na ninjy (głównej postaci) Bo ja chce tylko na eq zarobić i później jazda ninją ;d

@Up i 2UP po lajku.

Czekam na dalsze odp.

Opublikowano

body 35 lv z bojem tak z 2 tygodnie i masz na eq. Nie rob glownego hara zanim nie zarobisz kasy. Expiac zarabiasz wiec bodym i tym glownym bedziesz sobie radzil.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

1. Tak , jak najbardziej

2. Tak

3. Widocznie mają bardziej opłacalne sposoby zarabiania

Opublikowano

1. Według mnie tak

2.Ja bym zrobił i powoli czytał ku, dla ninjy są tanie i szybciej wbijesz na G nawet jeśli będziesz czytać tylko 1 skill

3. Może trafiłeś na jakąś godzinę gdy nikt nie jeździ? Też tak mam czasami na sohan, szczególnie w soboty po południu ;d

A co do AOL'a to nie wiem ;/

1325860960-U24240.png

Opublikowano

1.Moim zdaniem najpierw zrobić główną postać,by na Dropie mieć w miarę EQ +6/7

2.Tak,Dropisz i zarabiasz na dropie,a na Głównej Postaci wbijasz skile i biologa robisz.

3.Każdy ma większy lvl,i większość graczy przeszło na Doline.

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

@UP O eq na dropa się nie martwie. Na początek moge od kumpla pożyczyć i zarobić na własne. A jak nie to rybki>małże>perły i kasa miodzio :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...