Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Speed Bug P.E.T

eeeeklk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc ... nie wiem czy to było .. nie wiem czy to sie komuś przyda i nie wiem czy ktoś już o tym słyszał ... proszę was aby nie spamować w tym temacie że to nie potrzebne itd itp ...

Nie wiem jak to nazwać... BUG/BŁĄD ale znalazłem coś czy chciałem się z wami podzielić a mianowicie jak zrobić aby P.E.T szybko latał :)

1. Logujemy się na konto

2. Wchodzimy Sklep ---- > Protokoły Ai

3. Kupujemy Protokół uników ( nie ważne jaki lvl kupiłem go na 1 lvl za 5 tys uri i działa )

4. Wkładamy ten protokół na 2 konfigi P.E.T'a i cieszymy się jego szybkością :)

Można się o tym przekonać podczas bicia aliena na Trybie ochronnym i patrzeć jak szybko lata :) Można również to wykorzystać uruchamiając zbieracz , szybciutko wszystko zbiera :)

Miałem , podzieliłem się i jest ok ..

Pozdrawiam... kombass

:)

Opublikowano

A więc ... nie wiem czy to było .. nie wiem czy to sie komuś przyda i nie wiem czy ktoś już o tym słyszał ... proszę was aby nie spamować w tym temacie że to nie potrzebne itd itp ...

Nie wiem jak to nazwać... BUG/BŁĄD ale znalazłem coś czy chciałem się z wami podzielić a mianowicie jak zrobić aby P.E.T szybko latał :)

1. Logujemy się na konto

2. Wchodzimy Sklep ---- > Protokoły Ai

3. Kupujemy Protokół uników ( nie ważne jaki lvl kupiłem go na 1 lvl za 5 tys uri i działa )

4. Wkładamy ten protokół na 2 konfigi P.E.T'a i cieszymy się jego szybkością :)

Można się o tym przekonać podczas bicia aliena na Trybie ochronnym i patrzeć jak szybko lata :) Można również to wykorzystać uruchamiając zbieracz , szybciutko wszystko zbiera :)

Miałem , podzieliłem się i jest ok ..

Pozdrawiam... kombass

nie będę tego używał,znałem to,ale masz lubię to za podzielenie się,oby więcej takich ludzi ;-)

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

A duza jest ta zmiana w predkosci latania? Bo ja nie widze roznicy :) ale masz Lubie to .. bo sie podzieliłes z nami :)

No mi wystarczająco szybko lata po mapach :)

Opublikowano

A jak wloze 2 protokoły to bedzie jeszcze szybciej?

tego już nie wiem ... sądzę że nie ale możesz spróbować 5 tys urki to nie wielki wydatek :)

Opublikowano

kamieniarz - Wyjdź tego forum.

Udzielasz się tylko po to, aby ludzi krytykować i zapewne korzystać z naszych TuT-ów ...

A jak ktoś wystawi coś o czym już wiedziałeś (i chciałbyś mieć to Tylko Ty) to się prujesz bo BP to wyłapie.

Won bo to nie miejsce dla takich pasożytów jak Ty.!

Co do tematu: Spróbuję na US3

Dostajesz Like

Opublikowano

nie placz dziecko :) jakos nie przypominam sobie zeby twoj opis pasowal do mnie. sprawdz sobie moje posty. po prostu stwierdzam fakty

//Przestańcie siebie wyzywać i offtopować...

S

Opublikowano

Nie OFFTopować ...Chciałbym zakomunikować że jak wszystko dobrze pójdzie i będę miał humor :) to podziele się z wami moim sposobem na zdobycie designu Havoc z wrót Zeta ... 6 zrobionych zet i dostałem 5 designów havoc ( tego jednego nie dostałem bo robiłem bez tego sposobu ) . Jeszcze 4 zety i jak wszystko zadziała podziele się tym z wami

Opublikowano

Nie OFFTopować ...Chciałbym zakomunikować że jak wszystko dobrze pójdzie i będę miał humor :) to podziele się z wami moim sposobem na zdobycie designu Havoc z wrót Zeta ... 6 zrobionych zet i dostałem 5 designów havoc ( tego jednego nie dostałem bo robiłem bez tego sposobu ) . Jeszcze 4 zety i jak wszystko zadziała podziele się tym z wami

ja tez robilem rano 6 zet i dostalem 5 havocow:) uri poszlo 700k ale warto i co mi z tego dali bana 21lv pl3:(
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest Jakiś królik który sprawdził czy wyższy lvl/więcej sztuk daje większą prętkość ?

Jest Jakiś królik który sprawdził czy wyższy lvl/więcej sztuk daje większą prętkość ?

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Unikowe tak samo jak i wydobywcze się sumują i o nie jest żaden bug więc kamieniarz ogarnij downa z tymi tekstami "usuną" bo po chuj mają usuwać coś co jest zamierzone, co niby innego miałby robić protokół unikowy...po to jest, żeby pet szalał jakby sraczki dostał :rolleyes:

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...