Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fizz - pod AP czy AD?

kalach333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Fizzem ponieważ.

Mam Fizza dzisiaj od rana i tutaj jest problem do czego jest ta postac? Attack damage czy Ability Power?;d

Poniewaz bije z troj zeba / albo z rekina ;s

Opublikowano

blask się przyda później do zmory licza, też się z niej ładne dmg kosi z jednym atakiem + AP.

krwiopijec jest jednak zbędny. ja zawsze robie ten mieczo pistolet hextech za 3,6k bodajże na początku i mi super idzie.

Opublikowano

Tylko i wyłącznie AP

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Niom. Skiebździłeś kupując fizza. Jest wiele innych lepszych postaci ,ale skoro Ci się podoba to zrób go pod AP jak poprzednicy radzili.

Opublikowano

Jak ktoś nie umie grać to i jest słaby, ale sam gram nim od 2dni dokładnie(wczoraj 1) i nie miałem ani razu na PvP na - statów.

A co do builda to rób na AP, ja sobie z solomid jadę Tanky-AP Build i idzie dobrze, lepiej mi się nim gra niż standardowym AP

fs.png

Opublikowano

Lol fizz słaby? proszę was jeden z lepszych z ostatnio wydanych championów. Ulti dobre na tfy , skill unikający np ulti karthusa . Bardzo mocny champion rób go pod ap <3

Opublikowano

Fizz słaby? kpicie? Staty zawsze na +, a fizza się robi tylko pod AP. Fizz jest postacią niedocenianą, podobnie jak Shyvana. Jest zajebisty do ucieczek, walki 1 vs 1 i tf. Solo topa też nim można robić. Fizz rulez!

Opublikowano

ale sprówać zrobić pod AD nie szkodzi ;P

powiecie że Ryze AD to gówno, grać sie nim da normalnie ^^

Ahri, Xerath też są dobre pod AD :D

graphic.png

Opublikowano

Fizz słaby? kpicie? Staty zawsze na +, a fizza się robi tylko pod AP. Fizz jest postacią niedocenianą, podobnie jak Shyvana. Jest zajebisty do ucieczek, walki 1 vs 1 i tf. Solo topa też nim można robić. Fizz rulez!

Hary Poter Toba gardzi, Fizz to kupek jest, takim np. Volibearem go zjem bez przegryzienia, wiec nie mow ze jest dobry z nowych bo to kompletny nie wypal jedynie wkurwia bo spierdala kazdemu

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

@up co ty pierdolisz

fizz rucha dużo postaci na midzie typu xerath itp.

volibear co tu gadać op solo top, nie do zbicia ale to inna bajka

inny niedoceniany champ to shyvana , mocny solo top a także jungla, polecam

Opublikowano

Fizz do kurwy nedzy jest w teamie poto aby wybijac wszystkich Ad carry ( i inne duze dmg jak brand) -.- ktory idiota bilby volibeara fizzem a shyvana jest rozkurwiatorem idziesz nia jungle i jak masz dobry build to ten twoj volibearek ledwo 1/4 hp jej zabierze ona wchodzi jako 1 TF i inicjujej walke a przy okazji zdobywa kile jak nasus np :)

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...