Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dordo12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otoz zastanawiam sie czemu jest modem napisalem czemu usunol tutka ktorego zrobilem zamiast podpiac?? A gdy zrobiłem drugi i napisalem zeby podipol napisal:

nie mam czasu wlazic na forum i pisalem to miliony razy mam inne sprawy na glowie, a usunelem bo mi sie cos tam nie podobalo ale nie pamietam juz co , podepne to i nie marudz.

jak nie ma czasu czemu bral sie za moderowanie wybeirzcie kogos innego pls bo w tym dziale metin2 jest siara na maxa co 2 temat spam link do tematu:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=51787

Opublikowano

Oczywiście ! Moderatorzy to sami nolify które nie mają swojego życja i tylko siedzą na forum by banować i banować ;p

76561198001815076.png
Opublikowano

Poleci jak ja z Ownedem polecieliśmy ;)

Chociaż nie pisałem że nie mam czasu wchodzić ale od pewnego czasu mam problemy rodzinne... kokosz tego nie docenia i wywala.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Ciekawe co byłoby gdybyś został modem . 24/7 w metinie na 100% nie pilnowałbyś porządku .

Sposób może i dobry ale mi się nie podoba estetycznie . Ortografia tez nie jest zachwycająca . I dopiski "zabij mame taboretem" .

Gdyby tego nie było to może byłby podklejony . Nie wiem co to za bug . Nie gram w metina ...

Chociaż myślę , że dordo12 poleci ;) Powinien napisać co jest nie tak . I uporać się ze spamem .

20358.gif