Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] X BOX 360

AnimowanY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema postanowiłem kupić xboxa 360 tylko nie wiem czy mi się to opłaca ponieważ dochodzą mnie słuchy że ma wyjść nowy x box i każda nowa gra będzie wychodziła na nowego x boxa więc tu moje pytanie czy wychodzi nowy x box? i czy jak wyjdzie np to na obydwa x boxy będą wychodziły new gry?

33886992298670214163.png

72630661675501670256.png

Opublikowano

Będzie wychodził xbox 720(2013) ale na 360 nowe gry też będą działać ;)

Aha to dobrze bo słyszałem o tym 720 ale niechciało mi się wierzyć ale spx bałem się że jak 720 to new gry tylko na niego bedą chodzić ale skoro mówisz że na 360 też to ok.

Aha i jeszcze jedno mój kumpel ma x boxa i ma każda częsc assasin screeda i chce od niego pożyczyć all częsci i przejść powiedzcie da sie to na x boxie zgrać czy tylko z płytą chodzi?

33886992298670214163.png

72630661675501670256.png

Opublikowano

nawet gdy wyjdzie nowsza generacja xboxa to na x360 beda nadal gry. Spójrzcie na ps2, gry z 2010r były puszczane na tą platforme pomimo ze ps3 już był długo.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Bierz XBoxa. Nie obawiaj się że wyjdzie nowa wersja.

Przy zakupie zwróć uwagę na HDMI i dysk. (Aby było).

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...