Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] sm balmora !

kvviatq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po komentarzach widać, że jest to zaufany hack i jest prawdą.

ja z niego nie korzystałem i chyba nie będę bo nie chcę się narażać na nieprzyjemności.

rób co chcesz, ale uważaj bo możesz wyłapać bana w grze.

Opublikowano

nie nabieraj sie na to nie gram na balmorze ale mam 2 ale do filmiku jak program dziala czemu autor nie pokazal ze dziala? nie zalogowal sie i nie dal sobie sm? po 2 nie ma czegos takiego jak generator kodow do sm bo sm na 99,9% dedykow dostaje sie po wyslaniu sms-a czyli jak autor ma generator to chyba jest administratorem/wlascicielem paypalu lub innych portali na doladowywanie kasy za sms nie da sie tego oszukac bo dana strona np paypal generuje samoczynnie kody ... to wirus/keyloger

Ps. szansa na to ze kod bedzie prawidlowy wynosi 1:9999999999

Ps2. Te komentarze napewno napisali koledzy filmik obejrzało 223 osoby a wypowiedzialo sie 4 dlaczego? bo albo to nie dziala albo nie sa tacy naiwni zeby sciagac

Ale jak chcesz ryzykuj ... twoja decyzja ale na 150% nie zadziala Ci to i wirus bedziesz miał

Opublikowano

Zobacz sobie na pobranie hacka.

Sam mialem trudnosci z tym. Nie jest wrzucony na jakis speedshare czy cos.

Mysle ze juz i tak blockneli to. A Ci w komentarzach moga krecic beke ;)

Opublikowano

Nie wiem czy pobierac ale zobaczę.To chyba oszust bo te komentarze to wszystkie z jego kont ;p

sygna.png

Opublikowano

@UP

No to napisałem po co Double -,-

@Topic

Lepiej nie ryzykuj nawet nie idzie tego pobrac :)

sygna.png

Opublikowano

komentarze włączyłna kceptację nawet jak ktośby napisał ,że to oszust to by nie przyjął komentarza i zostal by nie widoczny :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

TYLKO CF !!!!

pomogłem ? LIKE :>

brawo yeti

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...