Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Switchbot Tiveria

Ligo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Motyw jest taki priv tiveria zrobili sobie ze nie dziala swticher od niemcow!!! normalnie se wbijam dzisiaj rano, klikam i co? jakis belkot ze mam sie udać do npc a tam co?!

zmianabonow.png

i swticherek nie dziala. czy kammer moze cos z tym zrobic? a tak w ogole to cos zmienili, ze nie dzialal kammer ale dalem rade to obejsc tylko.... nie da się przywoływywać ziomków z party, pisze, ze nie moge tego zrobic, a nie mam ich klienta tylko jade na czystym 2010 + kammer mod.

moj kumpel tez sie skarzy ze drop hacka mu nie dziala w czerwonym lesie

odkad dostali te jakies tam kody od gameforge(gamefrajerforge) to za bardzo cwaniacza. kammer(kamil) jestes wstanie cos zaradzic? przez ta ich poprawke nie moge expic i zarabiac brylek.

Opublikowano

No raczej nie :) możecie teraz snić o tym :)

odkad dostali te jakies tam kody od gameforge(gamefrajerforge) to za bardzo cwaniacza.

O fuck laugh.gif

Ale, żeś teraz dał czadu.. ;d

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

Jezu.. Czy ty ziomek nie umiesz grać bez haxów ? Wiem że to wkońcu forum do tego typu tematów ale takie tematy mnie przerażają.. zablokowali Ci switcha i już grać nie możesz ? I nie wiem dlaczego niby nie możesz expić..

kuzyk2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...