Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

server MINECRAFT Hamachi zapraszam

CYRULIK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema zapraszam na moj server minecraft zapraszam12 chętnych to są wojny zamkuw zapraszam narazie zamki nie są zbudowane ale już zaczynam budować ale zapraszam.MAŁA INFORMACJA PROSZE POBRAC SKYPE BO BĘDE NAGYWAĆ FILMIKI NA YOUTUBE ZAPRASZAM.HĘTNI NIECH PISZĄ.na serwie dostanie się odraazu zelaznom zbroje buty hełm i spodnie ale można dostać diamentowom zbroje.zasady są jusz tam podane ale ja tu napisze nie przeklinamy nie bijemy śebię nawzajem.na servie będzie więcej informacji i zasad.server jest survival.

Opublikowano

Ufff... 6 razy to czytałem nim zrozumiałem ;p

Po pierwsze: nie pisz wyrazu "zapraszam" kilka razy w 1 zdaniu.

Po drugie: Pisze się zamków, a nie "zamkuw" (ja też robię błędy no ale bez przesady)

Po trzecie: Czy komputer utrzyma tyle osób?

Po czwarte: Ty masz 8/9 lat czy dysleksje ?

Opublikowano

Do ChriS1199

chłopie przestań mi tu zaśmiecać temat swoimi wywodami, piszesz pierdoły zajmij się lepiej czymś pożytecznym, a nie ślęczysz przed komputerem i starasz się koniecznie komuś dopiec. Ajnsztajnie posmaruj twarz spirytusem salicylowym to ci pryszcze z twarzy zejdą i humor ci sie może poprawi, może przestaniesz zaśmiecać wtedy wszystkim tematy swoimi mądrościami. Pozdrawiam ozięble z domieszką ironii.

Opublikowano

Przepraszam jeśli moja wypowiedź Cię uraziła ale taka pisownia naprawdę odstrasza.

aaa... tak ja nie zaśmiecam tematu tylko zadaje pytania dotyczące gry na owym serwerze (co do pytania o wiek to zapytałem ponieważ nie lubię grać z kimś kto ma 10- lat niestety ale taki jestem)

Pozdrawiam Ciebie także :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Napisz tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/358673-zapisy-na-lets-play-oraz-wsplna-gr/

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...