Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

What the fuck

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z...Postami ponieważ więcej mam postow w WarRocku (W dziale sam liczyłem) a niby mam więcej tu a to nie prawda + na dodatek mam niby w profilu 267 Postów a nie 254 nie wiem dlaczego proszę o pomoc

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nic nie zmienisz.

Nie możliwe, że masz więcej postów w WR jeśli pokazuje Ci, że w pogaduszkach.

A na profilu wyświetla ilość wszystkich napisanych postów także w działach gdzie ich nie nalicza.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

W profilu naliczają się posty w zbanowanych, private, sugestiach itp. Sam mam ok. 1 k mniej przy poście niż w profilu.

A co do tematu to możliwe, to topici w WR mogły trafiac do kosza - co za tym idzie, post nie zaliczał się do Wr, a do kosza.

Opublikowano

W profilu naliczają się posty w zbanowanych, private, sugestiach itp. Sam mam ok. 1 k mniej przy poście niż w profilu.

A co do tematu to możliwe, to topici w WR mogły trafiac do kosza - co za tym idzie, post nie zaliczał się do Wr, a do kosza.

Raz czy dwa razy napisałem posty co trafiły do kosza ale nie tak ciągle coś jest z systemem czy co ?

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Posty z Hacki, boty, bugi i innych poddziałów nie zaliczają się do działu WarRocka. Po prostu taki bug.

A co do tej większej ilości postów to w niektórych działach nie zalicza postów, ale pokazuje je w profilu.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Jejku, jak można patrzeć na ilość postów, ale okej.

Co do tego, w profilu nalicza się każdy post, nawet w działach w których ich naliczanie jest wyłączone. :)

Opublikowano

Jejku, jak można patrzeć na ilość postów, ale okej.

Co do tego, w profilu nalicza się każdy post, nawet w działach w których ich naliczanie jest wyłączone. :)

Ja nie patrze na posty tylko mnie wkurza że mam więcej w Pogaduszkach niż w WarRocku ?

1373415594-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...