Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Przycinki

kowal5987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pytanie dotyczące zacinek w grze.... wczesniej miałem internet 2 mb i tak nie było, teraz mam zmieniony na 25 mb i przycina . np w takich sytuacjach gdy wybucha nade,biegne po jakiś schodach ... nie wiem co jest . Bo przez kompa napewno nie ;> wszystkie zapory,antivirusy wszystko powyłączane są .... nawet sterowniki sciągnełem i nic nie pomogło /.... Proszę o pomoc jeżeli to możliwe.. Będą +++

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

może zmień na trochę mniejsze ustawienia grafiki...jak grasz na high a masz za słaba kartę to tak sie bd robić ;)

ehh.:)

Opublikowano

Jedynie co możesz zrobić to zmniejszyć ustawienia graficzne wejdź w zakładkę USER CONTROL i powyłączaj np. krew itp.

Z tego co wiem to server CA są ostatnio bardzo obciążone i to jest prawdopodobnie przyczyną lagów i cięć podczas gry

Opublikowano

Użyj GameBoostera.A przed graniem masz wyłączone programy typu gg,skype ?

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano
np w takich sytuacjach gdy wybucha nade,biegne po jakiś schodach ... nie wiem co jest

To nie jest wina internetu tylko komputera, ponieważ lagi (internet) teleportują z miejsca na miejsce. Natomiast przycinki w bardziej dynamicznych akcjach to zazwyczaj wina sprzętu. Polecam zmniejszyc w ustawieniach.

sygnaturkalow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...