Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] steam cs ping

lethal123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc od dwoch dni mam spory ping w cs 100-500 wszystko mam powylanczane probowalem wszystkiego i jedno mnie dziwi grajac w tf2 niemialem pingu czasami male lagi a w cs mam spory ping pomocy!

A i mam pytanie niezwiazane z gra. A wiec tak gdy wlanczam skype lub do kogos dzwonie lub gdy dolanczam do gry w tf2 mikrofon w glownych ustawieniach mi sie wylancza i musze wnie wchodzic i wlanczac i mam do was pytanie czy da sie jakos zrobic zeby mi sie mikrofon niewylanczal bo to jest uciarzliwe

Opublikowano

PPM na tfa w bibliotece, właściwości, dźwięk i wybierz swój mikrofon

co do pingu zmieniałeś jakieś modele? Wyłącz też zbędne programy

Opublikowano

Co do pingu, to delete configu, albo reinstall cs'a.

Co do mikrofonu, to reinstall karty dźwiękowej, też tak miałem, wystarczył reinstall

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Z tym pingiem w cs sprawdz netcode(rate itp.) co do tf2 w cfg dodaj linijke voice_enable 1

Nic nie zbieram

Opublikowano

Podaj mi twój system i karte dźwiekową.. bo jeśli masz winde XP i zintegrowaną dźwiękówkę to będzie sie nie lubić z tymi nowymi kodekami dodanymi w hatless update na steamie

Nic nie zbieram

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...