Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna pilna pomoc!

Eskadra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od 4 dni borykam się z tym problemem . Problem polega na tym ,

ze mój serwer dedykowany wyłącza się (wcześniej w odstępach 4-5 godz teraz co 30 min .)

Nie wiem jak zaradzić temu problemowi.Udało trafić mi się w moment gdy serwer pada i zrobiłem

screenshoota , proszę pomocnie ,mi! Juz nie mam siły do ciągłego naprawiania , tym bardziej ze gdy przeinstaluje serwer

przez 6-7 godz jest ok potem dalej to samo .

Załączam SS'a :

XiuUR.png

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

To na pewno nie przesilanie się serwera bo mam 25 slotów i dokupiłem ramu ogólnie jest go 1900mb , moim zdaniem to dużo na 25 slotów.Poza tym serwer nie wyłącza się z przesilenia bo wyłącza się nawet gdy nikogo na nim nie ma.

Proszę o pomoc :( !

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

WorldGuard , WorldEdit , Warpz0r , SimpleReserve , Reservations ,

PVPtoggle , Permissions , PermissionsPlus , nChat , LWC , CraftbookComon , GlowstoneLaterns , FalseBookIC , CraftbookMechanisms , FalsebookCore ,AuthMe ,IPget , CraftbookVehicels , IwarnYou , ButtonWarp ,HeroicDeath , PermissionsSQL , AppleTree , AutoMassages , AutoSave , Iconomy , FalsebookBlock , KiwiAdmin , CrafbookCircuits , Commandbook , ChestShop , MobArena , Jobs .

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Zrób kopię zapasową pluginów, usuń je z serwera, włącz i zobacz czy będzie padać.

Jeżeli tak pisz do supportu.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Po 1. 1900 M to jest za mało jak na serwer 25 slotowy.

Po 2. Na tyle pluginów i slotów to potrzeba z 3000 M - a nie 1900 M

Spróbuj może inna paczkę pluginów kogoś innego i zobaczy czy dalej się resetuje..

Opublikowano

Informuje tylko ze znalazłem już przyczynę , i daje to info dla innych na przyszłość :) Nie używajcie pluginu , GlowstoneLaterns , po jakimś czasie przy robieniu się nocy wszystkie się włączają i biorą zbyt dużo zasobów serwer wyłączając przy tym serwer.Pozdrawiam i dziękuję za w sumie niepotrzebne info :)

I przez taka drobnostkę popsułem moim gracza 4 dni gry.....

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...