Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Z założeniem serwera

OldGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Właśnie założylem własny serwer cs 1.6 non-steam typ serwera to 4FUN....

Mianowicie mam problem bo jeżeli podaje IP moim kumplom to żaden z nich niewidzi tego serwera..słyszałem cos o zaporze wyłączyłem i nic i o jakiem fiirewall czy cos ale nierozumiem co z tym zrobić..ktoś pomoże bo chciałem otworzyć serwa a nikt niemoże na niego wbić oprucz mnie :((.. w tym ze umnie w domu sa 2 laptopy i 1 komp 2 laptopy ciagnie routher bez przewodowy i 1 na kablu czyli mnie :( internet umnie polowa miasta ma z tego samego dostawcy

Opublikowano

U siebie na kompie robiłeś czy kupiłeś gdzieś ...? jeśli kupiłeś to do pomocy technicznej pisz ,a jeśli u ciebie na kompie to pobierz hamachi zrób sieć każ im dołączyć i dopiero podaj im ip

Opublikowano

Podaj ip które podajesz kolegom, możliwe że dajesz im wewnetrzne albo spróbuj wpisać sv_lan 0 w konsoli.

Nic nie zbieram

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...