Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Bug ze złotem+

ktosiek7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Od pewnego czasu kupuję złoto w WoT i natrafiłem na dziwny bug. Podczas dwóch ostatnich transakcji nie straciłem kasy z konta (kupuję przez SMS). Wie ktoś dlaczego tak jest? Nie chcę narażać Wargaming'a na straty.

Opublikowano

Poczekaj chwilę, zaraz powinno ci zeżreć kasę z konta. Jaki SMS wysłałeś i czy doszło ci złoto ?

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

@oban19

Kasy z konta nie zeżarło (minęły już 3 godziny). Wysłałem SMS na 300 coś sztuk złota i (o dziwo) doszło.

@Crisp

Mix.

Opublikowano

Może, MOŻE policzą ci to na koniec miesiąca, nie przekroczyłeś limitu?

Jeśli nie powinieneś się cieszyć 600złota gratis, a za awarie ich systemu cię RACZEJ nie mogą zbanować.Poczekaj jeszcze trochę, może mają jakieś przeciążenie/błąd związany z wprowadzeniem sklepu z podarunkami.

Opublikowano

@Crisp

Mnie nie chodzi o to, że mnie zbanują (czego nie zrobią), a o to, że będą mieli straty.

PS. Limitu nie przekroczyłem.

Opublikowano

W takim wypadku bym się nie przejmował, to nie twoja wina. Nie możesz odpowiadać za wadliwy system.

Opublikowano

@Up

Niektórym, zależy na innym, a nie tylko na sobie ;)

@Down

A czy ja powiedziałem, że ja bym tak nie chciał ^^

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...