Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze sterownikami i internetem

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam internet radiowy.Gdy usnąłem sterowniki do karty graficznej i wgrałem nowe to połączenie z netem mi się usnęło.Musiał przyjechać taki typek on mi od nowa neta ustawiał i wgrał mi stare sterowniki.I jak zrobić aby zainstalować te nowe sterowniik i nie stracić internetu? Sterowniki do ge force nvidia czy jakoś tak

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Ściąg ze strony nvidia.pl do swojej karty albo sterowniki do płyty głównej pewnie od producenta płyty tam są wszystkie sterowniki

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A ja się nie pytam skąd ściągnąć tylko jak zainstalować nowe i usnąć stare by nie stracić internetu...bo w moim połączeniu sieciowym pisze "Połącz używając Nvidia nForce Networking Controller" i gdy usunę te stare to już mam po internecie.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Skoro nie raczysz wysłuchać i zrobić tego co się pisze jak to zrobić znajdź inny sposób bo ja innego nie widzę poza reinstalowaniem sterowników.

- sterowniki nowe należy ściągną

- w systemie wywalić wszystkie co masz stare

- i dopiero zainstalować nowe ściągnięte

Potem dopiero konfigurować sobie połączenie radiowe, a jak to powinieneś mieć gdzieś zapisaną konfiguracje

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...