Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamersfirst.com

piotrekq91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co mam zrobic aby na gamersfirst.com bylo wiecej reklam? Bo u mnie sa typy Darkorbit, seafight, jakis Ahmed itp. Zarejestrowalem sie na Darkorbit i seafight i dostalem 51kredytów. I co mam zrobic aby miec wiecej reklam tego typu?

Z gory THX

Hej czołem!!! Pytacie skąd się wziąłem :D

Fajna gra

Opublikowano

ja tez mam problem sciagnąlem program Hotspot Shield i wlaczam go ikonka jest na zielono i jak sie chce zalogowa na gamersfirst.com to nie da sie prosze o pomoc

Fajna gra

Opublikowano

zrob tak wejdz na gamerstirst.com potem kliknij get g1 credits potem taka reklama po prawej spadaja monety i pisze earn g1 credits kliknij, teraz wpisz pass i nie loguj sie , teraz wlaczasz Hotspot sheiled jak tarcza zrobi sie zolta logujesz sie teraz na g1 , i tarcza robi sie zielona i masz reklamy

Opublikowano

niestety to nie dziala bo gdy loguje sie wlaczam HsS to mi zaczyna net mulic i zamim sie zaloguje to dupa blada. jest jakis inny program albo inny sposob?

i dlczego nie moge sie zalogowac na konto na gamersfirst.com gdy mam wlaczony ten program?

edit: mam problem z tymi reklamami

hxxp://zapodaj.net/3950b1d1dd54.bmp.html

zamiast xx tt

Fajna gra

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...