Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kim Grac]NewBie

crackerz1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy jaki typ wybierasz.. Jeśli stawiasz na wysokie dmg, to bierzesz WA, niema chyba nikogo z większym dmg niż On, tylko, że biorąc go, musisz liczyć się z małą ilością ataków powiedzmy w 5 sec. Wszystkie postacie mają swoje wady i zalety. Shielder to jest klocek na dungi i pve, ma najwięszky def w grze, za to gra nim jest trudna, często brakuje kasy na set i skille. Archera nie polecam tak jak Wizarda, to postacie nie nadające się na solowanie dungów, jest wielkie zapotrzebowanie na te postacie, dlatego, że mają potężne debuffy na party i każdy chce mieć dobrze wyskillowanego WI/FA w swoim teamie. FB i BL to postacie trudne do ogarnięcia, potrzeba dużo kasy, za to ich skille wyglądają po prostu mega : > mają dość dobry dmg i dużo więcej wykonają ataków niż taki WA. Nie powiem Ci nic dokładniej bo FB i BL nie grałem. Mam nadzieje, że pomogłem, ogarnij na forum poradniki i opisy wszystkich postaci, na pewno Ci to pomoże w dokonaniu wyboru ; )

Pozdrawiam, Weest.

Być zajebistym...

Opublikowano

powyłączaj wszystkie zbędne procesy, wykrywa Ci jakiś program jak zagrożenie dla serwera Cabala.

wyłącz antyvira, firewalla i próbuj ponownie

Być zajebistym...

Opublikowano

działa usunolem folder game costam i pobrał 2 raz / gram łucznikiem :D nick:QueHeaven GIldia:AssasinPL serwer 1 NEW

Zapraszam na Mój kanał na YT:GoodKox1996

eeb915708c2c11127e4af0a75b62a696ebe8d2bfda39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd807097a4f4ab249d44a9a61cbc60fa78f1431.pngZapraszam na Start w Styczniu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...