Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SROr] Co zamiast CL'a?

nubzor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Gram od jakiegoś czasu na SROr, mam już postać 79lvl, ale jako gracz z 5letnim doświadczeniem wiem, iż żeby cokolwiek osiągnąć w tej grze, trzeba mieć goldboty. Do posiadania 4 postaci full SON set +7 i ponad 90B golda wystarczyła mi odpowiednia taktyka, oszczędność, trochę cierpliwości i zaledwie 20 postaci (gb party na ongach - elki do wbijania nova na +7+; gb party na 101+ - nova; i reszta to 110 main'y). Niestety na SROr nie ma aktualnie godnego bota, który pozwalałby na bezproblemowe grindowanie na CL (z całym szacunkiem, ale aktualny iBot to kupa gówna, jest dużo wolniejszy od mBota i co chwila autorzy zadziwiają nas jakimiś bugami, a do tego nie ma party buffów).

Dużo osób chwali się jakoby byli w stanie uciągnąć 20 otwartych clientów używając mBota, jednak ja już przy 9 - a tyle do szczęścia mi potrzeba - mam spore problemy. Po uruchomieniu 7. clienta komputer już ciężko pracuje, obserwując procesy, praca procesora wyrażona jest w 100%, jednak jakimś cudem udaje mi się otworzyć ich 9. Co z tego, jak przy DC mBot automatycznie zamyka wszystkie otwarte procesy SRO i komp się zawiesza, po czym resetuje i po zabawie, nie wspominając o tym, że wszystko tak tnie, że nie ma możliwości na nagranie skrypta czy na jakąkolwiek swobodną operację w grze (ustawienia ofc najniższe i rozdzielczość 800x600!).

Po pierwsze chciałbym się dowiedzieć, czy takie zachowanie jest normalne, na kompie (system jest świeży, stawiałem 2tyg. temu):

Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz 2.67GHz

4GB Ram DDR2

Grafika GF 9600GT

Win7 x86

Po drugie, to czy są jakieś sposoby na zmniejszenie pożeranej energii przez Clienta SRO, póki nie ma CL'a w mBocie? Na przykład zbugowanie go w jakiś sposób, by korzystał minimalnie z procesora/pamięci, ale jednocześnie nie mógłbym z niego korzystać, takie coś w 100% by mnie zadowoliło.

Po trzecie, czy wyszedł już sBot dedykowany na SROr? Byłbym w stanie płacić i 50zł za bota typu mBot z CL...

Pozdrawiam.

P.S. valenar napisz na GG bo zgubiłem Twoje ;D (blud)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Racja, to troche pomaga, ale przy takiej ilości charów i tak da marny efekt. Cóż, trzeba czekać na sbota. Co do clientlessa nie bedzie go w sbocie, jest jakiś programik który dodaje cla za 2 euro do sbota, nie pamietam już nazwy. Na forum na pewno sie znajdzie. Sbot pod SroR ma podobno wyjść po inspekcji:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Masz 2 opcje:

1)Najniższe koszty- ibot z clem. Brak mu autobuffka i ogołem jest dupa troszkę.

2)sbot+cl mod: 7,5 euro na miesiąc. Sbot-5, cl mod-2,5 eu. - według mnie najlepsze rozwiązanie.

Strona do cl moda sbota:

http://botshed.org/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...