Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Premium

mcsliverek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moze mi ktos powiedziec bo teraz w mp jest premium na 90 dni za112zl i nie wiem jak to zamowic i czy da sie sms'em bo nie wiem PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ

29799496.jpg
Opublikowano

Jeżeli chcesz przez stronę G1, dajesz "I Want This". Potem przechodzi tobie to strony z płatnościami. Zależnie w jaki sposób chcesz nabyć premkę, wybierasz odpowiednią opcję.

premka.png

Paymo to zapłata poprzez komórkę, większość innych to przelew bankowy. Jeśli nie masz konta w banku a komórką wychodzi za drogo możesz kupić kartę paysafecard, za określoną kwotę. Wtedy wybierasz tą właśnie opcję.

Znając życie za parę dni owe premki powinny pojawić się na innych polskich stronach tym się zajmujących inexus, keye, czy też allegro, stąd jeżeli nie chcesz bawić się w przeliczanie na dolary możesz poczekać.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Kupno smsem wyjdzie Cie bardzo drogo, ale mozna. Polecam Ci kupno poprzez paysafecard. Tutaj mozesz znalezc punkt sprzedazy w swoim miescie -> http://www.paysafecard.com/pl/kupno/

Ja kupywalem u siebie w galerii w sklepie 'Vobis' :) Na pewno znajdziesz gdzies u siebie,

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...