Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apel do disserów!

Baksiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kochani disserzy,

Jako, że większosć z Was jest na forum w dość specyficznym celu pragnąłbym, żeby każdy to przeczytał.

• Po pierwsze: regulamin. Macie aż takie długie nicki, żeby musieć je skracać? Nazwy pojedynków do 'przyjęcia' - [Diss] Baksiu vs.(-) Nie może to wyglądać inaczej, bo wszelkiego rodzaju kropeczki, literki znaczki robią tylko niepotrzebny zamęt.
  • Po drugie: termin głosowania. 3 dni na wstawienie, 3 dni na głosowanie. To nie może podlegać żadnej dyskusji. Zawsze musi być 3 dni na zaakceptowanie + 3 dni na głosowanie. Pojedynek musi trwać 6 dni.
  • Po trzecie: offtopy, refreshe. We wszystkich rodzajach pojedynków obowiązuje zasada braku refreshów oraz pisania zbędnych postów.Od dzisiaj każdy post niezwiązany z tematem będzie nagradzany warnem i sam osobiście tego dopilnuję.

To nie jest po to, żeby wam zaszkodzić, tylko po to, żeby uprzyjemnić Wam pobyt w tym dziale.

Temat zostawiam otwarty, możecie w nim dyskutować. Uprzedzam jednak, że wszystkie wulgaryzmy, obrazy itp. będą miały swoje konsekwencje.

Baksiu

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

I po ptokach.. ;/

Z deczka nie czaje..

Ktoś obraża mnie (w moim pojedynku), pisze głupoty po czym - ludzie to czytają i zmieniają zdanie co do głosu.

A ja nie mogę się w tej sytuacji obronić jednym głupim postem - bo mam od razu -5% ;x

...

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Takie rzeczy może załatwić na PW. Poza tym - jeśli ktoś Cię obraża - raportujesz. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

nie rozumiem jednego, aniżeli punktu trzeciego o treści. Nie jeden raz widziałem w notce czy tematyce wyrażenie "ostry pojazd". Sami autorzy tematu chcą czegoś mocnego a nie czegoś w stylu "ty nikczemniku" bądź " ty człowieku złej woli" etc...

Opublikowano

Wpadłam jeszcze na pewien pomysł, który przekazałam Baksiowi, ale jesteśmy ciekawi waszego zdania, ze względu na to, że wiecie o co w tej dziedzinie chodzi :)

Mianowicie: Wprowadzenie możliwości pisania dwóch postów w pojedynkach na dissy. Wyglądało by to mniej więcej tak:

użytkownik X- pojazd na użytkownika Y

użytkownik Y-Pojazd na użytkownika X

Użytkownik X- riposta

Użytkownik Y- riposta

Jednym słowem, każdy może się każdemu w takim pojedynku "odgryźć", a nie tylko osoba, która była druga.

Kolejna sprawa to zasady obowiązujące w tego typu pojedynkach, wy się znacie na tym najlepiej, wiecie czego w takim dissie nie powinno się umieszczać: pojazd po rodzinie, wyśmiewanie się ze śmierci etc. Może napisalibyście te pkt, a później można by je umieścić na próbę (Baksiu <3) w regulaminie lokalnym?

Opublikowano

Diss, to diss. Co chcesz to piszesz.

To że ktoś wjeżdża na rodzinę..

To widać, więc userzy na niego nie głosują..

Z tymi ripostami mogę się zgodzić..

Ale, jeżeli ktoś nie chce pisać riposty - przecież nie musi.

Ile razy było tak, że MC uzgadniali między sobą, że piszą np;

2x16 ale w oddzielnych postach? Nic nowego nie wprowadziłaś,

Po prostu ludzie piszą jak im się podoba.

Ktoś chce napisać ripostę to sobie pisze, jak ktoś mnie wk**wi

Swoim zachowaniem, stylem czy coś - to normalne że mu odpisze. ;)

PS. Baksiu - wiedziałem że tak napiszesz.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:

Opublikowano

Dokładnie, tylko skończone łajzy wjeżdżają na rodzinę.

Skoro ktoś tak robi to znaczy że jest idiotą i nie zasługuje na szacunek. :)

Pomysł z rpiostami całkiem całkiem, ale nie wiem czy większości userów którzy ledwo ciułają te 16wersów się on spodoba.

Opublikowano

Dokładnie.

1343548143-U383429.png

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:

Opublikowano

Tyle że jak widzę tylko dwie osoby interesują się tym i wyrażają swoje zdanie na ten temat. Reszta ma to głęboko w dupie i nic sobie z tego nie robi.

A to ich powinno bardziej to interesować nie mnie... ja regulamin znam dobrze, bo nie jestem tutaj od wczoraj ;)

Opublikowano
Z tymi ripostami mogę się zgodzić..

Ale, jeżeli ktoś nie chce pisać riposty - przecież nie musi.

Ile razy było tak, że MC uzgadniali między sobą, że piszą np;

2x16 ale w oddzielnych postach? Nic nowego nie wprowadziłaś,

Po prostu ludzie piszą jak im się podoba.

Ktoś chce napisać ripostę to sobie pisze, jak ktoś mnie wk**wi

Swoim zachowaniem, stylem czy coś - to normalne że mu odpisze. ;)

Tylko wiesz, niestety, ale kieruje nami przymus zachowania porządku w dziale.

Jeżeli będziemy pozwalać na ciągle riposty, albo nie ustalimy żadnych reguł odnośnie nich, to mogą w końcu pojawić się typowe trolle i ripostować się na kilka stron, pisząc po 1-2 wersy. A do czegoś takiego nie możemy dopuścić.

Wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem będzie to, że każdy z was będzie ustalać w pojedynku, jaką formę dissu ma on przedstawiać.

Czy ten tzw double, czy normalny, gdzie przeważnie każdy pisze jeden post.

Oczywiście te dwa rodzaje będą zaliczane po prostu, jako pojedynek na diss, bez potrzeby tworzenia dodatkowej kategorii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...