Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak nabić szybko LvL?

KoFiv6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Gram sobie w coda na normalnych serwerach typu znajdz mecz i mam 70 lvl. Widzialem w opcji serwery ze exp jest 999999 razy wiekszy. Czy oplaca mi sie tak nabijac lvl aby odblokowac bronie?? Bo niewiem czy amm powolutku bic te lvl czy odrazu szybko. Nie chce nic na moim koncie popsuc. Czekam na odpowiedz ;) z gory thx..

Opublikowano

Ja Ci powiem tak. Skoro masz już 70lvl- to do 80 Ci nie daleko, więc wbijanie na serwery FastExp będzie bez sensu.

Jeżeli zagrasz na takim serwerze, to pamiętaj, że grozi Ci reset wszystkich statystyk, więc możesz stracić wszystko i zaczynać grę od nowa. Na całe szczęście jest na to mała szansa- na 90% po grze na serwerze fastexp nic Ci się nie stanie ;) (prócz zwiększenia lvl'u :D). Ooczywiście jak nie przesadzisz- przy 10h. gry odrazu 10presitż- podejżane... ? Tak.

Podsumowując- jeżeli zależy Ci na broni, to dużo Ci nie brakuje do odblokowania wszystkich, lecz zawsze możesz wbić na serwer FastXp i to przyspieszyć :)

Opublikowano

jezelii porpostu chcesz odblokowac bronie (nie robiac do nich dodatkow) wchodz

ale jezeli chcesz cos poexpic na broniach to wejdz na serwa 1kxp 2kxp czy tam 5kxp

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...