Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kupić syrene policyjną?

backe57

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, widziałem dziś jak 2 samochody miały syrene policyjna na światłach, jak to możliwe?

Samochody były zwykłe, nie policyjne

Opublikowano

Z tego co slyszalem potrzebny jest zakup nfs hot puruit i tam trzeba grac na takim samym koncie czy cos i wtego ma sie nowe naklejki z hot puruit-a tylko ze nie jest pewny ze to jest to bo tam sa tylko naklejki policyjne ...

169048.jpg
Opublikowano

Samochody mogłby być policyjne tyle,że przemalowane (nałożona inna warstwa vinyli itp.) albo poprzez cheat engine (trainer) i jeszcze do tego jak się nie myle używa się art money i też da się uzyskać swiatła policyjne tyle,że w ten sposób łatwo idzie dostać bana.Jak by ktoś chciał wiedzieć jak zrobić te swiatła policyjne to dajcie znać to podam co i jak trzeba zrobić tyle,że ostrzegam można dostać bana.

Opublikowano

tak jak kolega @up według mnie gracze przemalowali auta z cop edition,ale podobno podczas eventa mozna było taki bajer kupić za 4k sb.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dzięki, ale to wyglądało jak zwykły eclipse xD

Taki tylko czarny ;D

Mógłbyś mi wytłumaczyć z tym art money? :D

I co z nim jeszcze ciekawego można zrobić? ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...