Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SKKF Hardcore[Dedyk][Premium][NO-WL]

Ceyz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generate_logo.png?name=SKKF%20Hardcore

Typ: Hardcore

Adres IP: mc.skkf.net

informacje.png

Sloty: 200

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

inne.png

Jest to serwer Hardcore, na których wszystkich graczy zapraszam z kontem premium! Nie ma tu bensensownych pluginów typu LWC, grasz tu aby przetrwać, a nie zabezpieczyć się i żyć bez obawy! TU TRZEBA PRZETRWAĆ HARDCOROWO! Dziennie grywa tam 190 osób na 200 slotów, gra jest przyjemna. Gdy zabiją Cie, dostajesz bana na 7 dni z możliwością unbanu na stronie, którą znajdziesz na serwerze. Świetna zabawa, gildie, zamki, bitwy i przede wszystkim SURVIVAL! Przetrwać na tym serwerze to sztuka! A więc zagraj! Zareklamowałem go również tu, ponieważ wiele osób nie zna jeszcze tego serwera, a więcej ludzi tym lepiej! STWÓRZ SWOJĄ GILDIE I BĄDŹ NIEPOWSTRZYMANY!

Opublikowano

F5, wszyscy tutaj no-premium mają? Może jakaś opinia o najsławniejszym serwerze hardcore...

Opublikowano

REF, pobito rekord! Ostatniego wieczoru było 200/200 graczy z kontem premium! Zapraszamy do gry premiowców, również zapraszam do komentowania i oceniania tego serwera - pokazuje się on ze swoich najlepszych stron i moim zdaniem to najlepszy serwer survival-hardcore! Piona dla ich teamu!

Opublikowano

@UP, premium jest dla tego, że każdy by zmieniał nick'a i miałby unbana. Na serwerze zawsze gra 150-200 ludzi i się wejść nie da bo ciągle jest full a zero lagów. A zbanowanych jest zawsze ok. 4 tysięcy, bez banów serwer musiałby mieć spokojnie 500 slotów. Przypominam, ban na 7 dni gdy zginiesz. Polecam ten serwer!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP A co, też piracisz? To jest najlepszy serwer i najbardziej zatłoczony serwer premium. Zrobił on dla preimum, ponieważ można zmienić nick i grać dalej - bo na IP się banować na 7 dni nie da.

Opublikowano

@UP Bo zapewne Cie od razu zabili. Pograjcie troszkę dłużej, wbijcie na mumble poszukajcie gildii, wyrzuszcie w przygodę lub poszukaj swojego kompana! Zabawa na zawsze, lecz potem się nudzi.

Opublikowano

Ja sie lacze i mam takie cos a jest no-wL

http://desmond.imageshack.us/Himg846/scaled.php?server=846&filename=przechwytywanienu.jpg&res=medium

JAK COS DODAJCIE WL: adi121099

Opublikowano

Ja sie lacze i mam takie cos a jest no-wL

http://desmond.imageshack.us/Himg846/scaled.php?server=846&filename=przechwytywanienu.jpg&res=medium

JAK COS DODAJCIE WL: adi121099

musiałeś serwery pomylić ;)

Opublikowano

@Łuczek, teraz jest 197/200 - były pracy nad nową mapą, lepszymi pluginamy.

A więc wszyscy! JEST NOWA MAPA, DUŻO NOWYCH PLUGINÓW I NIE MA WL! WL było, że były prace i tylko administratorzy mogli wbić.

@ToJaAdi121099

Już możesz wbić, lecz nie wiemc zy dasz rade przy 200/200.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ta taki spoko serwer ze perm bana dostałem za nic kopie sobie w jaskini o diaxy ! to wykopuje i ban za x-ray nie no genialne to było.

Opublikowano

Serwer spoko, gram od początku prawie :P

Tylko poszedłem po kanapkę i jakiś idiota wrzucił mnie do teleportuj kolegę, japier :P

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...