Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie auto wybrać - 6000 boost

LivLoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja walne z innej beczki przetestuj fury przed zakupem poprzez trainera innych wspomagaczy używać nie musisz,a celem ma być tylko sprawdzenie aut i wtedy napewno będziesz wiedział jakie zakupić auto nie plując później sobie,że zakupione auto okazało się dla ciebie trefnym wyborem.

Opublikowano

Polecam ci Mustang Shleby jest trochę gorszy od BMW M3 GTR E46 Ale za to lepszy od Porshe 911 GT3 RS Na 100% Prędkość i prowadzenie idealne Mam sam i polecam z cały szacunkiem jak nie to Mustang BOOS edycja policyjna :]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Darek ogarze, po co kupować Mustanga skoro jest gorszy od BMW a BMW jest za IGC? ^^ Jestes nielogiczny, Porsche GT3 jest o duzo lepsze od BMW, wiec ja nic nie rozumiem z twojej składni zdania.

lownfast

Opublikowano

Dla niewiedzących Porshe 911 GT3 RS Jest dostępne wystarczy wejść do gry i w prawym górnym rogu jest sklep ,Bestselery i tam pisze na 5 pozycji jest to Porshe ( Wiem że większośc wie ale nie wszyscy ) :D

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...