Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer HARDCORE [1.0.0] [no-WL] [no-premium] [DEDYK] VillaHardcore

mario12pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beznazwy1sd.png

Informacje o serwerze:

IP: s28.csrv.pl:24455

PvP: ON (jest teren Non-pvp)

WL: OFF

Zwierzaki: ON

Nether: ON

Moby: ON

Sloty: 20

Tryb gry: Hardcore

Premium jak i Non-premium

System banowania jest podobny jak na serwerze

skkf

Bana dostaje sie na 7 dni mozliwosc odbanowania sms

o unbana pisac na gg pod numer:

10549323

Pluginy:

Same najpotrzebniejsze do gry

Zapraszamy serdecznie

:)

Opublikowano

Żałosny server. Jakiś typek latał i zabijał (poprostu do mnie podleciał i mnie zabił.) Admini mają zero ogaru. Wole grać na gównianym serverze hamachi niż na tym. Nie polecam.

PS. Polecam zobaczyć : http://www.bankfotek.pl/view/1156258 . Czy tak powinien wyrażać się admin ? (Chyba admin przynajmniej tak na serverze pisali + latał ale tutaj nic nie wiadomo.) Więc tak : Serwer to najgorsze dno. Nie grać tu !

Opublikowano

GÓWNO NIE SERWER!!! MÓWIE ŻE MAJĄ CZITY BO STOJA NA DIAXACH I LATAJA ADMIN NIC! NIE POLECAM! DEDAJA NIE MA BANA! SERWER NIE WARTY 1SEKUNDY

ps capslock specjalny!

Opublikowano

... SERWER HARDCORE? hmm chyba nie ... Bo w kilka sekund można zrobić sobie dom z bloczków diamentowych.Admini nieogarniają.Robią jakieś zabaweczki , że skaczesz i diaxy zbierasz.... Dla mnie serwer jest ŻAŁOSNY! Pozdrawiam michi49

GRAM NA PANDORZE <3

Opublikowano

Kolejny nędzny Hardcore... Co 2 osoba ma x-ray'a i lata z diamentowym wszystkim. Bezsensowny system odbanowania przez GG?! Nie ogarnięty, na spawnie już czekają aż wyjdziesz Ci z diamentowym i zaraz padasz. Nie nie pisze tego po to, bo umarłem - lecz w ogóle ten serwer mi się nie podoba, całkiem nie ogar. Nie polecam! Posrana podróba SKKF'a hardcor.

Opublikowano

@2up To właśnie ty masz 9 lat, nie umiesz przyjąć uczciwej krytyki. Jeśli nadal konfigurujecie serwer... to po co go wypuściliście do użytku? WTF??? OMG???

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

@up Żałosny to ty jesteś sam wyzywałeś i bana za nic nie dostałeś. To sobie idz na te serwery przyjdzie innych graczy na twoje miejsce

Wyzywałem bo nie chciałeś oddać mi itemów które zabrał mi typ który latał. A admin nie powinien tak się odezwać. Zresztą zbanowałbyś mnie i KosTka wcześniej.

Opublikowano

lipa,nie polecam

1294477714-U1.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...