Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]ustawienia Grafiki

LENOVO234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Procesor Intel? Core? i7 2gen 2670QM 2,2 GHz Pamięć podręczna CACHE 6 MB Ekran 15,6'', WXGA 1366 x 768 (16:9) Typ matrycy świecąca, podświetlenie LED Pamięć RAM 8 GB, DDR3 1333 MHz Model karty graficznej GeForce GT555M Pamięć karty graficznej 2048 MB

Powyzyej zamiescilem paprametry mojego lapka.

Uruchomiłem battlefield 3, na ustawieniach grafiki "LOW " - niestety się tnie, gdy jest dużo przeciwnikow komp się wiesza.

Mam zmienic ustawienie karty graficznej?

Jesli ktoś potrafi mi pomóc, bede wdzieczny

Opublikowano

@2up: coraz więcej ludzi kupuje laptopy i grają na nich coraz lepiej. Do autora na tym sprzęcie powinieneś mieć co najmniej ustawienia med/high, więc nie wiem dlaczego tak się dzieje być może masz stare sterowniki do karty graficznej :D

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Mylisz się koleżko :

Chcialbym wiedzieć jakie ustawić kartę .

Singleplayer.

Pozdrawiam.

@@@

Do autora, laptop ci się przegrzeje po 30 min gry.

Niee_Zioom.png
Opublikowano

@UP: Przegrzewa się ale po to kupuję się podkładki chłodzące.

Opublikowano

@UP: Przegrzewa się ale po to kupuję się podkładki chłodzące.

Podkładki chłodzące -.- i co będziesz zapierdalał z podkładką chłodzącą po całym mieszkaniu?. Mam podkłade przy swoim laptopie i trzyma max 30-50 min dłużej na codzie 4.

Niee_Zioom.png
Opublikowano

czemu mam zapierdzielać :D? jak już gram to gram w jednym miejscu najlepiej przy stole ;)

Opublikowano

Za słaby procesor...nie wiem czy w laptopach da się podkręcać, bo się nimi nie interesuje, ale minimum procka, na którym da się grać na low w multi i w singiel to 2,7GHz a najlepiej to 3,0GHz....oczywiście dwa jajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...