Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gierki telefonowe.

WodnyGłaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze ??

Szukałem i nie znalazłem żadnej gry na dotykowy telefon, kumpel ma Xperie x10 mini pro, gra się w gry jak na konsoli :) , ja szukam po stronkach , gry na moje wymiary i co znajduje ???

zrobiłem test , gra na 240x400, na telefon Taty SE C901 , hmm jakby to powiedzieć , na C901 ładniejsza grafika... a na moim Wave 525 ( to nie jest taki stary i zacofany telefon )

wgl nie da się grać, wreszcie to dotykowy , przecież u kumpla graliśmy w Fife 2011 itp wyścigowe i wygląd był tak jak na konsoli , a u mnie jest ( trochę gorzej ) niż na klasycznym fonie który jest C901...

czym to jest spowodowane ? dlatego że gry zassysam z my-samsung.pl a kumple mają z marketu czy coś z tym stylu?

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Od tego masz samsungapps i nie spodziewaj się cudów, bo twój telefon jest potwornie słaby. Kumple mają androida, ty masz bade więc nie możesz używać marketu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...