Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Oral ... Pomocy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie, Czy ktoś używał tej pasty? Oral B + wybielającą.? dobra jest? Znacie jakies sposoby na wybielenie. Oczywiscie domowe. Mam dosyc biale zęby, ale chcę, żeby były bielsze, jak u murzyna

76561198034810506.png

Opublikowano

Węglem się pomaluj, to będzie kontrast. Właśnie ten kontrast ze skórą sprawia, że mudziny mają takie białe zęby.

Opublikowano

Kurde , jak to napisał 2xup wszędzie skojarzenia . Aż z wielką chęcią wbiłem do tego tematu ...

Co do @up ma racje . Murzyny (jeb.. murzyny -.-) mają ciemną (czarną) skórę i dlatego się wydaje że mają białe zęby . A co do wybielania :

http://www.youtube.com/watch?v=kzm7SsS3YL8

Opublikowano

Ehh ja myślałem że tu o stosunek chodzi ...oczywiście do własnej jamy ustnej, dobry wybielacz to Acze spróbuj może ci wybieli zęby i przy okazji coś jeszcze.

Opublikowano

Ehhh... również wchodziłem tutaj z pewną nadzieją ;p

@Topic

Zęby myj normalną pastą potem opłukaj usta płynem wybielającym.

ravensygna.png
Opublikowano

ponoc kał ludzki jest najlepszym srodkiem wybielajacym zeby

Chciałeś być zabawny ... nie wyszło Ci , zapewne tak jak i życie .

@Topic

Odradzam polewanie kwasem z cytryny , jak sam autor posta o kwasie napisał zniszczy Ci to szkliwo a wtedy jest nie dobrze :C

Specjalista
Opublikowano

Możesz moczyć szczoteczke do zębów w sodzie albo soli, ale tego drugiego Ci nie polecam. Zęby możesz wybielić również za pomocą cytryny poprzez wcieranie jej kilka razy dziennie. A jeżeli chcesz wydać pieniądze to kup sobie paski wybielające.

1365526782-U231645.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...